Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ciki óvónővel járni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ciki óvónővel járni?

Figyelt kérdés
Úgy értem kevésbé tartozik a jó szakmák közé, nem kíván sok észt, a fizu is megalázóan kevés. Nem tudnék büszke lenni arra, hogy ő csak egy óvónő, karrier szempontjából sem egy szerencsés szakma.
2020. ápr. 3. 20:13
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
75%
Ostoba vagy. Egy óvónőnek rengeteg türelmet kell gyakorolni, fejlesztő pedagógus is egyben kb. Egyik legszebb hivatás. Ráadásul a saját gyerekével is sokkal könnyebb lesz a tapasztalata miatt. Engem kifejezetten izgat szexuálisan, hogy egy óvónővel szeretkezhessek kapcsolatban. Ők olyan kifinomultak, kedvesek, törődők. 32F
2020. ápr. 3. 21:55
 22/33 anonim ***** válasza:
94%

Légyszi csináltass magadnak egy pólót, amire ezt a szöveget nyomatod és hordd azt minden első randira.

Garantáltan pozitív eredménye lesz a nőkre nézve (elkerülnek nagy ívben).

:*

2020. ápr. 3. 22:19
 23/33 anonim ***** válasza:
91%
Ha ovonö lennék rühelleném, hogy ismerjük egymást!!!!
2020. ápr. 3. 22:55
 24/33 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem a kérdező nő, és a kiszemeltje egy ovonot választott.
2020. ápr. 3. 23:05
 25/33 anonim ***** válasza:
87%
Igen, nyilván azért kell főiskolán küszködni ezért a diplomáért mert annyira nem kíván sok észt. Nevetséges vagy.
2020. ápr. 3. 23:35
 26/33 anonim ***** válasza:
93%

Hogy lehet valaki ekkora gyökér???

Inkább tisztelni kéne azokat, akik az alacsony fizetés és nagy felelősség ellenére ezen a pályán maradnak.

Jobban is jár az az óvónő (és mindenki más is), aki távol marad tőled.

Én egy diplomás nő vagyok, aki eredeti foglalkozását otthagyva kisgyermeknevelő /bölcsi/ lett. Gondolom én még egy óvónőnél is cikibb vagyok a szemedben. :D

2020. ápr. 4. 00:58
 27/33 anonim ***** válasza:
17%
#26: álmaim nője lehetsz. 🙂 Imádom a gyerekekkel foglalkozó nőket, egyszerűen izgatnak engem lelkileg, testileg. 32F
2020. ápr. 4. 01:15
 28/33 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező eltűnt.

Valószínűleg főállású troll. A legszebb, legtöbb észt kívánó hivatás a világon.

Biztos most is épp dolgozik..

2020. ápr. 4. 06:32
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem munkanélküli hajléktalannal járni ciki.

Nézōpont kérdése. Ha szabad tudni, te mivel foglalkozol kérdezō? Ha már így lenézed mások munkáját. Az biztos, hogy nem mindenki ítélné cikinek, hisz a legtöbb ember, képzeld nem henceghet a baromi menō állásával. Sokan élnek egyszerū életet, nem értem, hogy neked miért épp ez az óvónō szúrt szemet?

2020. ápr. 4. 09:20
 30/33 anonim ***** válasza:
93%

Én konyhásnéni vagyok.Az a tuti!

Konyhásnénit válassz, sok spenótot fog adni, hogy nagyra nőjj.

2020. ápr. 4. 09:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!