Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan gondoljátok, hogy ne találkozzanak a párok a vírus miatt? Ez év végéig is eltarthat, nem pár hét.
Aki lepontozta a #19-es válaszom, az megindokolná hogy miért?
A kijárási korlátozás nem vonatkozik arra, hogy a lakcímkártyámon szereplő ingatlanban kell lennem, szóval teljes mértékben össze lehet költözni addig. Vagy mi a probléma ezzel?
Egyszer azért még ki lehet menni, amíg az ember elutazik a párjához..
én nem leszek a csicska, mert nem lesz háború, de ha lenne, egy ak-t a hülye is tud használni:)
az a csicska egyébként, aki parancsra veszi el az anyától a gyerekét, a feleségtől a férjét:)
meg engedelmeskedik egy ostoba, kopasz embernek, aki ordibál.
Ez a csicska kutya. Én ezt nem tettem soha, ha te igen, hát ez van.
Egyébként számtalanszor lőttem már KGP-al és Glock 17-el lőtéren, úgyhogy nem hiszem hogy lenne ezzel probléma:)
Ugyanis fegyver rajongó vagyok, csak a katonákat gyűlölöm, mert ostobák:) Parancsra ölnek embert más emberek êrdekei miatt ugyanis, meg időre hajtogatnak ruhát, ami ostobaság;)
Na erről ennyit ne offoljunk sztem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!