Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Komolyan gondoljátok, hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan gondoljátok, hogy ne találkozzanak a párok a vírus miatt? Ez év végéig is eltarthat, nem pár hét.

Figyelt kérdés
Több éves jól működő kapcsolatok menjenek tönkre szerintetek? Mert sok ilyen véleményt olvasok itt, hogy ne találkozzatok bírjàtok ki. De meddig kéne kibirniuk szerencsétleneknek? Hiszen ez nem cseng le pár hét alatt, amíg àt nem megy a lakosságon, vagy védőoltás nem lesz, addig mindig lesznek újabb fertőzöttek. Ezek szerint majd valamikor jó esetben 2021 ben randizzanak először a parjukkal? Sokan, attól hogy nem jutottak el az együtt élésig, évek óta vannak együtt, 30 koruliek is. Tényleg tönkre kéne mennie most minden párkapcsolatnak akik nem élnek együtt? Amúgy is jár az ember boltokba, gyógyszertárba, drogeriaba, nagyon sokan dolgozni (és nem csak a közfeladatot ellàtó személyek, hanem akár gyári dolgozók) "Szerencsére" egyedülálló vagyok, de még engem is bosszantanak az ilyen vàlaszok, hogy bírjátok ki ne találkozzatok, gondolom azok vannak ilyen magas lovon akik a parjukkal élnek, vagy kàrörvendő szinglik.
2020. márc. 31. 20:26
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Nem, nem ment tönkre rohadt sok kapcsolat, de te még gondolom gyerek voltál, fogalmad sincs. Majd ha eljön a háború, márpedig nincs messze, és behívnak kötelezően téged is, taknyosra sírod magad mint egy kislány, mert azt sem tudod hogyan fogj meg egy puskát. Na akkor ki lesz a csicska?
2020. ápr. 2. 07:33
 22/24 anonim ***** válasza:

Aki lepontozta a #19-es válaszom, az megindokolná hogy miért?

A kijárási korlátozás nem vonatkozik arra, hogy a lakcímkártyámon szereplő ingatlanban kell lennem, szóval teljes mértékben össze lehet költözni addig. Vagy mi a probléma ezzel?

Egyszer azért még ki lehet menni, amíg az ember elutazik a párjához..

2020. ápr. 2. 08:36
 23/24 anonim ***** válasza:

én nem leszek a csicska, mert nem lesz háború, de ha lenne, egy ak-t a hülye is tud használni:)

az a csicska egyébként, aki parancsra veszi el az anyától a gyerekét, a feleségtől a férjét:)

meg engedelmeskedik egy ostoba, kopasz embernek, aki ordibál.

Ez a csicska kutya. Én ezt nem tettem soha, ha te igen, hát ez van.

2020. ápr. 2. 11:41
 24/24 anonim ***** válasza:

Egyébként számtalanszor lőttem már KGP-al és Glock 17-el lőtéren, úgyhogy nem hiszem hogy lenne ezzel probléma:)

Ugyanis fegyver rajongó vagyok, csak a katonákat gyűlölöm, mert ostobák:) Parancsra ölnek embert más emberek êrdekei miatt ugyanis, meg időre hajtogatnak ruhát, ami ostobaság;)

Na erről ennyit ne offoljunk sztem:)

2020. ápr. 2. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!