Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Komolyan gondoljátok, hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan gondoljátok, hogy ne találkozzanak a párok a vírus miatt? Ez év végéig is eltarthat, nem pár hét.

Figyelt kérdés
Több éves jól működő kapcsolatok menjenek tönkre szerintetek? Mert sok ilyen véleményt olvasok itt, hogy ne találkozzatok bírjàtok ki. De meddig kéne kibirniuk szerencsétleneknek? Hiszen ez nem cseng le pár hét alatt, amíg àt nem megy a lakosságon, vagy védőoltás nem lesz, addig mindig lesznek újabb fertőzöttek. Ezek szerint majd valamikor jó esetben 2021 ben randizzanak először a parjukkal? Sokan, attól hogy nem jutottak el az együtt élésig, évek óta vannak együtt, 30 koruliek is. Tényleg tönkre kéne mennie most minden párkapcsolatnak akik nem élnek együtt? Amúgy is jár az ember boltokba, gyógyszertárba, drogeriaba, nagyon sokan dolgozni (és nem csak a közfeladatot ellàtó személyek, hanem akár gyári dolgozók) "Szerencsére" egyedülálló vagyok, de még engem is bosszantanak az ilyen vàlaszok, hogy bírjátok ki ne találkozzatok, gondolom azok vannak ilyen magas lovon akik a parjukkal élnek, vagy kàrörvendő szinglik.
2020. márc. 31. 20:26
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
57%
Ha messze laknak egymástól, akkor ne utazgassanak egymáshoz. Most korlátozások vannak, nem csak a párokra vonatkoznak, hanem mindenkire. A vírus nézni fogja, hogy ja, ők párok, őket hagyjuk békén?
2020. márc. 31. 21:49
 12/24 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
35%
Sokadjára kérdezem már ezen az oldalon: akik ennyire félnek ettől a vírustól, miért nem záratják be magukat hermetikusan a Raven Rock-hegyi komplexumba mondjuk úgy 50 évre? Így megkímélik magukat a járványtól, minket meg a baromságaiktól.
2020. márc. 31. 21:52
 13/24 anonim ***** válasza:
64%

#12 Senki nem fél a vírustól a válaszolók közül. A sz*r egészségügy a probléma, és hogy olyan sokan megfertőződhetnek, hogy azért halnak bele, mert nem tudják őket ellátni. Lásd: Olaszország

Tájékozódj mielőtt ideköpsz valamit, kösz

2020. márc. 31. 21:56
 14/24 anonim ***** válasza:

"miért nem záratják be magukat hermetikusan a Raven Rock-hegyi komplexumba mondjuk úgy 50 évre?"

Én félek, de oda csak úgy be lehet menni? Vagy csak vicceskedés volt?

2020. márc. 31. 22:03
 15/24 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
100%

Lel, a tévé és a rádió is azt szajkózza, hogy mi vagyunk a 3. legfelkészültebb ország a világon, meg hogy 35.000 lélegeztetőgépet vásároltunk, meg rengeteg mobil kórházunk van.

Akkor most valaki hazudik.

2020. márc. 31. 22:09
 16/24 anonim ***** válasza:
70%
15. De ez annak is köszönhető, hogy komolyan vettük eddig. Ez nem félelem, hanem józanság. Én nem rettegek, csak józan maradok és betartom a korlátozásokat, amiket nem viccből hoznak, hanem főleg azok érdekében, akik belehalnának, ha elkapnák. Nem tudom, ezen mit olyan nehéz megérteni.
2020. márc. 31. 22:13
 17/24 anonim ***** válasza:
71%

Ha tönkremegy a kapcsolat mert nem tudtok találkozni 3 hónapig akkor miről beszélünk? Bármilyen értelmes kapcsolat kibír ennyit. Ahol tönkremegy a kapcsolat mert bejön mondjuk egy kijárási tilalom (ami nagyon is valószínű) ott mi értelme van egyáltalán együtt lenni?

Mások kibírnak ennél sokkal többet is távkapcsolatban akkor miről beszélünk? Most még a szükséges óvintézkedések betartásával lehet találkozni. De inkább most kellene erről lemondani és akkor talán nem fertőződne meg annyi ember, hogy teljesen leálljon az ország tömegközlekedéssel mindennel együtt. Na akkor majd lehet sírni, hogy nem tudtok találkozni amikor a boltba járáshoz is külön igazolást kell minden nap kitölteni.

2020. márc. 31. 22:36
 18/24 anonim ***** válasza:
54%

Túl van tolva...pont azért kéne otthon ülni a seggeden egy pár hétig hogy utána találkozhass a másikkal. Aki ennyire egy segg hogy ezt nem fogja fel annak nem is tudom hogy hogy van kapcsolata, általánosságban értem.

Itt szimplán arról van szó hogy egyrészt vagy-e annyira józan hogy belásd ezt a rövid idő kibírod utána jobb lesz és hogy vannak annál fontosabb dolgok, tarsadalmi szinten minthogy nem lehet dugni 2x-3x. Ez önzőség. És pont azért terjed ez a genny gyorsan mert sokan észre sem veszik. Kicsit kéne komolyan venni, rövidebb időre hogy hamarabb vége legyen. Ha mindenki ténylegesen betárazna mondjuk 3 hétre és tenyleg senki nem menne sehova elég hamar vége lenne, mert nem tudna senki megfertőzni senkit. De nyilván ez kb lehetetlen.

Arról nem beszélve hogy egy olyan kapcsolat ami nem bír ki 1-2 hónapot, max az eleve se ért sokat...

2020. márc. 31. 23:55
 19/24 anonim ***** válasza:
28%

Több éves, jól működő kapcsolatban össze lehet addig cuccolni aztán együtt kihúzni. Nem értem miért probléma...

Nem kell most új házat venni, meg gyerekszobát bebútorozni egyből...

Egy komolytalan kapcsolatért úgyse kár, egy komoly kapcsolatnál meg nekem evidens lenne hogy akkor időszakosan összecuccolunk legalább.

A kamaszokat mondjuk sajnálom kicsit, ott bármilyen jó a kapcsolat, nem ilyen egyszerű.. de felnőtt emberek szerintem meg tudják oldani, ha akarják.

2020. ápr. 1. 13:22
 20/24 anonim ***** válasza:
22%
Istenem ez a katonaságos példa. Szerintem rohadt sok kapcsolat ment tönkre a katonaság miatt, feleslegesen. Sok értelme van 3 éven keresztül megtanulni csicskának lenni meg ruhát hajtogatni. Ezért megéri 1 évig nem látni a nődet.
2020. ápr. 1. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!