Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! 204 centis pasi túl magas vagy megfelelne?
"Én labdába sem rúghatok a 180 centimmel :("
Mindenki valamire fogja a sikertelenségét. Ki arra, hogy alacsony, mikor átlag feletti, ki arra, hogy nem gazdag, ki meg másra, ahelyett, hogy magukba néznének.
Nyugi, neked nem azért nincs csajod, mert 180 cm vagy
Egyik nő se mondja, hogy 190 alatt pincsi meg, hogy 180-nal alacsonynak számít egy pasi :D
Persze, vannak 185cm magas nők, de nem ők az átlag. Szóval nem kell itt szándékosan lekicsinylő mondatokat a szánkba adni, ahogy itt szokta néhány válaszoló...
Kérdezőnek: szerintem sincs olyan, hogy túl magas, legfeljebb lehet olyan lány, aki kényelmetlennek érez egy nagyobb különbséget, mert ő kisebb termetű, mint az átlag. De a többség szerintem pusztán magasság alapján nem szór ki, ha minden más rendben van veled:)
Ha alacsony, azért sokkal hamarabb kiszórják, de az alacsony is minden lánynak más:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!