Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolhatnak, mikor a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolhatnak, mikor a kocsikulcsra néznek?

Figyelt kérdés

Pár hete észrevettem, hogy mikor nyilvános helyeken (boltok, kávézók, éttermek) fizetek és a kezemben van valamelyik kocsinak a kulcsa (audi vagy mercedes), akkor a női eladók jobban felfigyelnek rám. Van amelyik nem figyeli, vagy eleve észre sem veszi, de a legtöbb bámulja, van amelyik kedvesebb miután látta stb. Szerintetek ez miért lehet?

Volt egy "kirívóbb" eset is ezzel kapcsolatosan. Plázába mentem be egy drágább ruhaboltba. Mikor bementem a csaj a pénztárba még a köszönésem sem fogadta. Fizetéskor direkt még le is raktam a pultra és úgy tettem, mint ha keresném a tárcámat. Fizetéskor meg távozáskor hirtelen nagyon kedves lett az eladó p*csa.

2020. márc. 29. 10:05
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
A pics.ák már csak ilyenek, meg a p.csök is.
2020. márc. 29. 10:11
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Tedd a táskádba a kulcsod,megoldódik a probléma!
2020. márc. 29. 10:14
 3/18 anonim ***** válasza:
98%
Az emberek általában kedvesek szoktak lenni egy nyilvánvalóan fogyatékos személlyel.
2020. márc. 29. 10:20
 4/18 anonim ***** válasza:
17%
Passz... Én ilyesmit nem tapasztaltam. Mondjuk nekem Suzukim van, lehet azért :"D Szerintem arra következtetnek, hogy tele vagy lóvéval és próbálnak "bevágódni" :)
2020. márc. 29. 10:47
 5/18 anonim ***** válasza:
67%
Azert, mert latjak, hogy penzes vagy es tudsz kolteni, minel tobbet koltesz, nekik annal nagyobb a premium ho vegen. A legtobb elados melonal mar jutalek van, ennyi.
2020. márc. 29. 10:48
 6/18 anonim ***** válasza:
48%
A pénz csodákra képes :))
 7/18 anonim ***** válasza:
98%

arra, hogy:

"szegény lúzer, ennek is kicsi lehet a p*cse, hogy kompenzálnia kell egy drága autóval"

vagy hogy

"Nagy egy újabb lúzer, ki a kocsikulcsával próbál menőzni"

esetleg:

"na egy újabb gyökért, aki eladósodott vagy 10 évere"

8/18 anonim ***** válasza:
26%

Tudod van az mondás, a csajok részéről hogy:

Suzuki+sörhas=igénytelen disznó!

BMW+sörhas=kedves plüssmaci!

😂😂

2020. márc. 29. 10:50
 9/18 anonim ***** válasza:
86%

Attól, hogy audis a kulcstartód, még lehet, hogy biciklivel mentél.

A kasszás csaj meg abból vágja le, hogy mennyire vagy pénzes, hogy mit vettél, és mennyit jattolsz. A rutinos gold digger meg eleve leveszi elsőre, hogy tényleg van pénzed, vagy egy olcsójános vagy, aki adja a gazdagot.

Tipikus csóró balfék vagy, aki azt hiszi, hogy azért nincs nője, mert csóró, mert persze minden nő olcsó ku.rva, és ha azt hiszik, hogy van pénze, akkor nyílik a comb.

Szerinted minek kell egy nőnek gazdag pasi? Édesebb a spermája? Na mit tippelsz, te szerencsétlen? Pörgethetsz te Lamborghini kulcsot is, ha egy étterembe nem tudod meghívni, és hó elején nem tudod tele tankolni a xarodat, amit használtan vettél hitelre. 😂

2020. márc. 29. 11:14
 10/18 anonim ***** válasza:
95%
#4. Fel kéne venned a "kicsi és hitvány autómmal kompenzálom a hatalmas péniszem" feliratú pólód és akkor a szuzikival is működik. :D
2020. márc. 29. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!