Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolhatnak, mikor a kocsikulcsra néznek?
Pár hete észrevettem, hogy mikor nyilvános helyeken (boltok, kávézók, éttermek) fizetek és a kezemben van valamelyik kocsinak a kulcsa (audi vagy mercedes), akkor a női eladók jobban felfigyelnek rám. Van amelyik nem figyeli, vagy eleve észre sem veszi, de a legtöbb bámulja, van amelyik kedvesebb miután látta stb. Szerintetek ez miért lehet?
Volt egy "kirívóbb" eset is ezzel kapcsolatosan. Plázába mentem be egy drágább ruhaboltba. Mikor bementem a csaj a pénztárba még a köszönésem sem fogadta. Fizetéskor direkt még le is raktam a pultra és úgy tettem, mint ha keresném a tárcámat. Fizetéskor meg távozáskor hirtelen nagyon kedves lett az eladó p*csa.
arra, hogy:
"szegény lúzer, ennek is kicsi lehet a p*cse, hogy kompenzálnia kell egy drága autóval"
vagy hogy
"Nagy egy újabb lúzer, ki a kocsikulcsával próbál menőzni"
esetleg:
"na egy újabb gyökért, aki eladósodott vagy 10 évere"
Tudod van az mondás, a csajok részéről hogy:
Suzuki+sörhas=igénytelen disznó!
BMW+sörhas=kedves plüssmaci!
😂😂
Attól, hogy audis a kulcstartód, még lehet, hogy biciklivel mentél.
A kasszás csaj meg abból vágja le, hogy mennyire vagy pénzes, hogy mit vettél, és mennyit jattolsz. A rutinos gold digger meg eleve leveszi elsőre, hogy tényleg van pénzed, vagy egy olcsójános vagy, aki adja a gazdagot.
Tipikus csóró balfék vagy, aki azt hiszi, hogy azért nincs nője, mert csóró, mert persze minden nő olcsó ku.rva, és ha azt hiszik, hogy van pénze, akkor nyílik a comb.
Szerinted minek kell egy nőnek gazdag pasi? Édesebb a spermája? Na mit tippelsz, te szerencsétlen? Pörgethetsz te Lamborghini kulcsot is, ha egy étterembe nem tudod meghívni, és hó elején nem tudod tele tankolni a xarodat, amit használtan vettél hitelre. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!