Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasinak van szexkapcsolata?
Lehet, hogy nem csak szexkapcsolat. De az se utal sok jóra, hogy képes valakivel érzelmek nélkül összejárni 2 évig, és kihasználja. Minimum, hogy a lány részéről vannak érzelmek.
Nálam kizáró ok lenne.
Nem feltétlenül vannak érzelmek!
Szerintem akkor vele lenne, komoly kapcsolatban.
Persze az egész sztorit csak te, vagy te sem ismered, de ha laikusan gondolkodom, nekem nem kéne más, ha a szexparterrel minden ok, és vannak érzelmek!
33/F
Én is azt mondom, hogy visszajárna.
A másik is tud róla, hogy ez csak szexkapcsolat? Lehet, csak keresgél, és ha jobbat talál lelép a no mellol.
Nem minden szexkapcsolatban vannak érzelmek. Szimpátia van és testiség. Van ahol valamelyik fél elkezd érezni valamit, de ez nem törvényszerű. Ha van olyan, hogy az egyik fél nem érez semmit, akkor olyan is van, hogy egyik sem. Nem mindig lyukas mindkét zokni a lábadon, van, hogy csak az egyik, van, hogy mindkettő és olyan is, hogy egyik sem. Nekem is volt ilyen kapcsolatom és nem azért volt, mert én nem szeretnék normális kapcsolatot, hanem azért, mert nem találtam olyan nőt aki megfelelő lett volna vagy legalábbis én neki nem feleltem meg. Szex meg kellett és olyan csaj is volt akinek szintén hiányzott a szex. Ő egy idő után felhozta a járás dolgot, de megbeszéltük, hogy semmi értelme nem lenne, az lenne az igazi kihasználás és hazugság. Tökéletesen egyetértett.
Az a szereotíp képzelgés ezzel kapcsolatban pedig fantasztikus, hogy azt hiszik az ilyen helyzeteknél, hogy a nő ki van használva. Ez azért van, mert a közhiedelem szerint a nőket akkor érdekli a szex, ha szerelem is van és, hogy ő ha szexelnek szerelmesek, a férfiak meg csak kihasználják őket. Csak aki ilyeneket hisz az még nem látott nőt közelről. Ugyan úgy képesek érzelmek nélküli dugásra, mint a férfiak. Van olyan igen, ahol ki van használva, úgy ahogy egyes nők is kihasználnak férfiakat. De ez nem mindig van így. Focizni is szoktak úgy emberek, hogy nem NB1-es játékosok. Mert a foci akkor is tud jó lenni, ha nincs köré bajnokság. A szex is ilyen, nem kötelező köré a szerelem. Nyilván más szerelem nélkül, de a foci sem ugyan az a haverokkal vagy épp a Fradiban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!