Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Kizáró ok ha a pasinak 134 es IQ-ja van?
133 az IQ-m, szakember mérte, nem online teszt. A te intelligenciaszinted valahol 80 és 100 között van. Ha eliszod az agyad, megy az lejjebb is.
Egyébként engem sem tartanak "túl okosnak", sokkal inkább jó társaságnak és olyan embernek, akivel könnyű bánni, mert következetes.
134-ről maximum álmodsz, még talán a 34-ről is. Most pedig menj és piàlj tovább, ne itt fáraszd a jó népet a kitalált kérdéseiddel, Balàzska.
U.I.: Obi a tesód?
Igen! A nők ugyanis gyűlölik az intelligens pasit! Nem tudják átverni. Nem tudják anyagilag lehúzni. Meg ahogy T is írtad, sokszor azt sem értik mit beszél.
Engem a Mensa 129-nek mért. Hiába van jó humorom mellé, hiába van jól fizető állásom, hiába van kocsim (szándékosan nem jaffa-kocsi, hanem olyan ami az én igényeimnek felel meg - ésszerűen), hiába vagyok igényes önmagamra .... a csajok távol tartják magukat tőlem amint kiderül hogy okosabb esetleg műveltebb vagyok, mint amit Ők megszoktak.
Tedd amit Én! Járj Qrvákhoz! Anyagilag is előnyösebb, mint barátnőt tartani és a prostik (cserébe a pénzedért) értékelni fogják azt amit adsz és azt aki vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!