Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barnabas333 kérdése:
Egyedülálló hölgyek, nem rossz, hogy most hosszan otthon kell lennetek egyedül?
Figyelt kérdés
2020. márc. 22. 17:06
11/17 anonim válasza:
Mindig így élek, csak most nem tudok eljárni programokra. De amúgy festegetek és olvasok. Imádom a csöndet.
12/17 anonim válasza:
Én nagyon jól elvagyok egyedül is.
13/17 anonim válasza:
Pont nem, mert így nem találkozunk azzal sem, akiről hónapok óta nem tudok "leakadni" (viszonzatlan dolog, természetesen 😏). Az is jót tesz, hogy nem kell annyit látnom, hall(g)atnom mások boldogságát, nem kell nap mint nap végignéznem, hogy mennyire másképp bánnak és viselkednek egy velem ellentétben jó nővel.
14/17 anonim válasza:
Nekem nagyon jó lenne itthon maradni, de eü-ként nem tehetem meg.
15/17 anonim válasza:
Mi a f... csináljunk ? Ne kérdezz már hülyeségeket!
16/17 anonim válasza:
Én még jól vagyok:).
Home office-ban dolgozom már több mint egy hete. Itthon azért nem olyan kényelmes (asztal mérete, szék, stb.), mint az irodában, de ez a legkevesebb most.
Számomra a legnagyobb nehézség, hogy nem tudok eljárni sportolni a csoportos edzésekre, illetve, hogy nem tudok programokra menni a barátnőimmel vagy akár egyedül is.
33N
17/17 anonim válasza:
Én már egy ideje egyedül vagyok. Azért nem jó érzés, hogy most egy ideig nincs is lehetőség arra, hogy egy egészséges párkapcsolatot kialakítsak valakivel... mert alapvetően romantikus típus vagyok. Meg mert alapvetően annak ellenére, hogy introvertált típus vagyok, a depressziómat úgy tudom kezelni, hogy emberek közé megyek leginkább, de így meg nem tudok színházba, moziba, koncertre menni meg úgy nagyon kimozdulni sem (nincs autüm, nincs a közelben zöldterület). De igyekszem nem belesüppedni az önsajnáltatásba. Olvasok, filmet nézek, takarítok-selejtezek, edzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!