Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudassam vele msn-en keresztül úgy hogy nem mondom ki konkrétan csak hogy érezze?
Hát...mondd neki, hogy kár, hogy van bnőd. :)
Ha érdekled, akkor erre valami olyasmit fog mondani, aminek a lényege az, hogy Téged az ne zavarjon, simán megcsalná...
Ha meg nem érdekled, akkor valami olyat mond, aminek az a lényege, hogy de ő szereti, stb...de ha az első is van, értelmét nemlátom, hogy összejöjjél vele, mert Téged is ugyanúgy megcsalhat fűvel-fával.
Hát szerintem hagyd,ez a leghelyesebb,mivel van barátnője,ne keveredj feleslegesen konfliktusba,mivel fűz téged azért,így nem lehet valami hűséges típus,sokkal normálisabb" pasit találsz magadnak,de ha mindenképpen ő kell,akkor célozgass rá,hogy jól éreztem magam veled és te?? gondoltál már arra,hogy lehetne e komolyabb köztünk? mi a véleményed erről??
és leírja... nem kell itt körbeírni annyira,és tudni fogod azonnal a válaszát,de én tartom magam az első gondolatomhoz,hogy hagyd ezt a srácot,téged is átfog b.szni...
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!