Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet jol elni a szemelyi edzosegbol? A nok szamara mennyire vonzo/taszito munka?
Figyelt kérdés
Ferfikent olyan munkat szeretnek valasztani a kesobbiekben, amibol fennt tudom tartani a csakadomat es jo szinvonalon tudunk elni. Tudom, hogy nyilvan kulonbseg van szemelyiedzo es szemelyiedzo kozott is, lehet jol es rosszul csinalni, de tegyuk fel ha jol vagy legalabb kozepesen tudnam csinalni, mennyire tudnam megvalositani a magas eletszinvonalat?
Meg az erdekelne hogy a nok hogyan viszonyulnak egy ilyen munkajuk ferfihoz? Tetszik nekik, vagy nem, Mennyire becsulnetek meg, vagy mennyire neznetek le a fiut erte?
Viszonylag csendes fiu vagyok, ami lehet akadalyozna kicsit, de szorgalmas
2020. márc. 22. 15:16
11/11 anonim 

válasza:

Milyen családapa lennél, ha pont akkor nem vagy otthon, amikor a családod? Iskola, munka után és hétvégén? Nekem nem kéne személyi edző párnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!