Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ennyire egy értéktelen senki?
Figyelt kérdés
Akármennyit gondolkodom az életen, mégis arra lyukadok ki hogy én értéktelen vagyok, soha nem tudok senkinek se megfelelni. Engem még soha nem szeretett senki, hiába vágytam mindig is erre. Engem csak átverni tudnak a férfiak is, míg azt látom hogy más huszonéves nőket meg hogy szeretnek és tisztelnek. Habár ha elvisz a járvány, akkor már semmin se kell gondolkodnom.2020. márc. 22. 10:18
11/16 anonim válasza:
Barátzónában mennyien vannak?
14/16 LazyJones válasza:
Ezer meg egy ember írja le, mennyire egy értéktelen senki. Ehhez képest ha csak annyit mondok, beszéljünk rőla, ismerkedés nélkül, valahogy elmúlik az érdeklődés. Úgyhogy ha sajnáltatni akarod magad, akkor sajnálom, de nem fog változni semmi. Ha változtatni akarsz, akkor meg próbálkozz bármerre - akár nálam is.
15/16 mikeXxX válasza:
Ezzel a depis életképpel ne is csodálkozz hogy a kutya sem akar megbaxni gondolom ennek megfelelően is öltözködsz így még aztán főleg senki sem fog ismerkedni neked is csak azt tudom mondani mint másnak változtass magadon. 40f
16/16 anonim válasza:
Szia!
Én is egy senki vagyok!
Ha akarod, beszélgethetünk. Nekem az általános iskola, meg a középiskola cs-szte szét teljesen az önbizalmamat, + van egy nehéz alaptermészetem.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!