Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legcikibb helyzet amibe életetek során kerültetek?
Igazából ez nem annyira ciki történet, de akkor én nagyon annak tekintettem.
Sajnos én eléggé az ügyetlen emberek táborát erősítem, és legelső talinkon a barátommal - ( Mivel távkapcsolatban vagyunk. Budapest-Miskolc..:) ) - felmentünk az Avasi kilátóba, amihez rengeteg lépcső vezet fel az úton.
Felfelé nem is volt probléma. Nagyon jól elvoltunk, beszélgettünk... Egész végig fent voltunk a kilátóban, és össze is jöttünk... :$ :)
Lefelé már egy párként sétálgattunk, amikor is én leálltam mert a cipőmből véletlenül kiléptem. Ő sétált lefelé tovább, én pedig utána akartam sietni, amikor is megbuktam, és ha nincs ott, akkor nagyon nagyot zuhanok... Elkapott. :)
Akkor nagyon kínos volt, de ma már jókat nevetünk rajta. Azóta én vagyok az Ő kis Ügyefogyija. :)
Előző vagyok... :D
A legkínosabb élmény pedig az volt, amikor barátom nagymamája ránk nyitott, miközben én épp szájjal elégítettem ki...
Már épp, hogy el akart volna menni, amikor kopogás, és már az ajtó moccant is... Annyi időnk volt, hogy a barátom gyorsan előrehajolt, ezzel eltakarva mereven ágaskodó férfiasságát, én pedig a térdére hajtottam a fejem... :D
A nagyija bejön, szétnéz... "Éhesek vagytok?"
Barátom váalsza... : "Nem Mama, még nem végeztünk..."
Itt már nem bírtam tovább, hangos nevetésben törtem ki... :D
Persze miután kiment a nagyija, befejeztem a munkámat.. ;)
Nem szeretem félbehagyni a dolgokat! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!