Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vírus miatt sokat lesznek együtt otthon a párok. Egymás agyára mennek és válni fognak ha elül a járvány, vagy esetleg bébibumm várható 9 hónappal később?
Én el tudom képzelni, hogy a válások száma megnő, mert sokan nem gondolják végig rendesen, kivel kötik össze az életüket, kivel élnek együtt, passzol-e az életstílusuk akkor is, ha össze vannak huzamosabb ideig zárva.
Szerintem több válás lesz, mint gyerek, de azért azt is el tudom képzelni, hogy vannak olyan kevésbé intelligens párok, akik unalmukban nem tudnak mást csinálni, nem rendezkedtek be előre, ami a védekezést illeti..
Köszönöm a válaszokat. Nem gondoltam, hogy ilyen sok lesz.
Természetesen nem azokról a párokról szólt a kérdés akik eleve sokat vannak együtt és még sok-sok év után is szeretik egymást.
Inkább azokról akik ugyan párkapcsolatban vannak, de eddig csak napi egy-két órájuk volt egymásra. Este hazaestek a munka, edzés, bevásárlás stb.. után, majd vacsora, egy kis gyereknevelés, tv híradó, film, lefekvés és másnap kezdődött elölről a verkli.
Most meg a nyakukba szakadt a sok szabadidő és rájönnek, hogy egy "idegennel" élnek együtt, akinek -esetleg- fura szokási vannak. Ráadásul megszűnik a privát idő ill. a privát szféra és minden a másik orra előtt zajlik. Egy csomó olyan dolog, amiről eddig nem is tudott a másik. Fura telefonálások, sms-ek stb...
Illetve nem is tudnak mit kezdeni a nyakukba szakadt sok szabadidővel és egymás agyára mennek, hiszen napi 24 órában már nem lehet jópofizni és a párjuk eddig ismeretlen tulajdonságai is a felszínre kerülhetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!