, , H1N1 - jövő hétre várható az igazi H1N1 járvány? ", , Mi az, hogy "jön a járvány"? " <--- Van hiteles forrás?
Ezt olvastam, de hát egy olyan oldalon, ami....mindegy.:)
A szórványos megbetegedések után jön az igazi járvány – közölték tegnap a híradások. Kijelentették, hogy jövő hétre várható az igazi H1N1 járvány megjelenése hazánkban, és minden ötödik ember megbetegedhet.
Azt természetesen nem közölték, mire alapozzák a fenti kijelentést. Mi az, hogy „jön a járvány”? Fertőző emberek tömegei állnak a határon bebocsájtásra várva? Vagy hirtelen ismert lett a fertőzöttek száma? Vagy egy laboratóriumban vírusok állnak bevetésre készen? Vagy… Sürgős lett, hogy minél többen beoltassák magukat, mielőtt tömegek kezdenek el gondolkodni az oltás hátterét illetőleg?
Vonatkozó cikkünk megjelenése után felpörögtek a dolgok az oltásokat illetőleg. Azonnal szükségessé vált a feljelentés rémhírterjesztésért, újabb halálos áldozatot is produkáltak – csakhogy ugyanakkor a beoltottak is riasztó tüneteket produkáltak -, most pedig „jön a járvány” felkiáltással sürgetik a beoltatást.
Két dolgon érdemes elgondolkodni. Kezdetektől terjengnek különböző feltételezések, fantazmagóriák az oltást illetőleg. Mégis az MNA felvetése és alternatíva-nyújtása után vált szükségessé feljelentés foganatosítása, és került nyilvánosság elé a kérdés.
A másik dolog: a javaslatunk nem utasítja el egyértelműen az oltást. Sőt, az ingyenes oltás helyett a vakcina megvásárlását támogatja. Az hogy mégis ilyen reakciót váltott ki, azt jelenti, hogy az oltás nem az üzletről szól. Ez lett volna a legenyhébb variáció.
Bükkfalvi Roland – Jövőnk.info
Olvasói hozzászólás:
Pár dolog a miniszteri kirohanáshoz, az állítólagos rémhírterjesztés miatt:
1. Rémhír terjesztés címén feljelentenek valakiket politikai megfontolásból.
Már a postabankos csalásnál is beigazolódott, hogy nem volt rémhír, az ami!
2. A gyógyászati szerek hatásmechanizmusát csak akkor lehet pontosan leírni, ha nagy számú egyeden kipróbálják. Nálunk valószínűleg a "kis pénz, kis foci "elv alapján 3-400 "önkéntes" vett részt ebben. Egy szakmailag megalapozott tanulmány minimum 5000, de akár 10000-es kísérleti alany által megvizsgált lefolyást elemez és ez alapján ajánl a felhasználónak. Illetve ezen mintaszám alapján hívják fel a figyelmet a mellékhatások gyakoriságára. 400 emberből a legkisebb 1000-es gyógyszerész statisztikát NEM LEHET és TILOS MEGÁLLAPÍTANI, mert nincs fél vagy harmad beteg ember!
3. Ha kísérleteztek embereken, akkor azoknak az eredeti H1N1 vírustörzset is be kellett adni. A nagy kérdés az, hogy vajon ezen emberek a tesztidő során merre jártak széles e hazában?
Ha ezen embereket beoltották a vírussal, akkor mindenkit megfertőztek vele, aki légzési távolságba került az "önkéntesekkel".
2009, október 10 - 21:10
Van valami megbízhatóbb forrás? Tényleg elhangzottak ilyen kijelentések?
Nem egyéni véleményekre, ítélkezésekre vagyok kíváncsi, hanem tényekre. Természetesen itt olyan, hogy igazság, meg valóság, nem létezik számunkra, mert legtöbben nem tudhatunk semmiről, ezért tényleg csak arra vagyok kíváncsi, hogy van e biztos forrás, felvétel, ha nincsen, milyen más források vannak?
Előre is Köszi!
Lepontozás nincs, csak pozitív értékelés, ha értelmes, hasznos hozzászólás érkezik.
kattanjatok már le erről a h1n1 fasságról.
senki nemveszi észre h mindenki összevissza beszél erről?
Influenzád eddig is volt. 1 hét alatt meggyógyultál, rosszabb esetben szedtél gyógyszert. Igen, mindig van, aki meghalt, folyamatosan...
Ezek a mai madár, sertés és egyéb népijesztő jelzővel ellátott vírusok pont olyanok, mint a számítógépes vírusok. A többségét mesterségesen állítják elő, reménykedve az olyanokban, mint te, akik reggetnek tőle és beoltatnák magukat a szintén általánuk előállított jó drága védőoltással.
Erősítsd az immunrendszered és bízz benne. Amúgy eddigi állás szerint a védőoltás több kárt okoz, mint maga a vírus.
:D Látom, egy értelmes hozzászólás sem érkezett, de oké, betudom annak, hogy elegetek van ebből az egészből, ami megy ezzel kapcsolatban.
Ettől függetlenül nem kéne ítélkezni. Elolvastam ezt a hírt és kíváncsi lettem, ki hallott ilyet megbízhatóbb forrásból, mert már annyi zagyvaságot írnak.
Nem, nem foglalkozom vele, nem vagyok megrémülve. Nem félek se az influenzától, se az oltástól, ettől függetlenül én ellenzem az oltást, ahogy rengeteg dolgot, ami nem természetes.
Látom, már nem érdemes ilyen témában írni, meg sok más témában sem, mert sokan csak az indulataikat képesek csak kiírni magukból, vagy a szubjektív véleményüket, ami nekem nem szimpatikus, hozzátéve, hogy nem ez az oldal célja.
Engem már nem érdekel innentől a téma, ahogy a vélemények sem, sőt a tények sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!