Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Lányok! Mit szólnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Lányok! Mit szólnátok egy ilyen sráchoz? Kapna esélyt? Mire számíthatna?

Figyelt kérdés

21 éves

- Kocsija mindig lízingre van

- iPhone hitelre

- szüleivel lakik

- pénzügyi tanácsadónak vallja magát de igazából csak érettségije van

- mai divat szerint öltözködik, sokat költ magára( fodrász, edzés)

2020. márc. 18. 09:39
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
iphone jatekra való.. sokan ki sem tudják használni..
2020. nov. 7. 19:29
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látom ha a kérdés rosszul van feltéve mindenki fikázza a látszat embereket. Szerintem pedig som esélye lehet a nőknél, mert ma a legtöbb ember akit látok kb ugyan azt a szintet hozza, mint a kérdező, telefon hitelre, autó lízingre, hitelre, mindenki csak mutogatja FB-on h milyen “baromi boldog” (csak ha látod amikor fotóznak, fapofával előtte, utána, villancs egy mosolyt a kamerába, ennyi). Szóval véleményem szerint a legtöbb külsőségekre menő nőnél bőven lesz esélyed. Én az ellentéted vagyok, viszont csak a munkában vagyok sikeres.
2021. máj. 20. 19:53
 23/24 anonim ***** válasza:
Ha 18-20 éves lennék, nem zavarna. Akkoriban még ritkán van közös kassza. De nagyon hamar tisztáznánk, hogy nekem ne adjon pénzügyi tanácsot.
2021. máj. 21. 09:37
 24/24 anonim ***** válasza:

21 évesen nem olyan vészes, bár a végzettséged sajnos nem sokat ér.

Én a helyedben keresnék valami szakmát még, amiből fel tudsz építeni

magadnak egy életet. Hiteled valószínűleg akkor is lesz,de

már a saját házadra fizeted..A külsőségekből meg adj lejjebb,

főleg a telefon meg a fullos kocsi ilyen korban.A külsődre

adjál továbbra is, az szerintem minden életkorban fontos.

2021. okt. 14. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!