Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Lányok! Mit szólnátok egy ilyen sráchoz? Kapna esélyt? Mire számíthatna?
Figyelt kérdés
21 éves
- Kocsija mindig lízingre van
- iPhone hitelre
- szüleivel lakik
- pénzügyi tanácsadónak vallja magát de igazából csak érettségije van
- mai divat szerint öltözködik, sokat költ magára( fodrász, edzés)
2020. márc. 18. 09:39
21/24 anonim válasza:
iphone jatekra való.. sokan ki sem tudják használni..
22/24 anonim válasza:
Úgy látom ha a kérdés rosszul van feltéve mindenki fikázza a látszat embereket. Szerintem pedig som esélye lehet a nőknél, mert ma a legtöbb ember akit látok kb ugyan azt a szintet hozza, mint a kérdező, telefon hitelre, autó lízingre, hitelre, mindenki csak mutogatja FB-on h milyen “baromi boldog” (csak ha látod amikor fotóznak, fapofával előtte, utána, villancs egy mosolyt a kamerába, ennyi). Szóval véleményem szerint a legtöbb külsőségekre menő nőnél bőven lesz esélyed. Én az ellentéted vagyok, viszont csak a munkában vagyok sikeres.
23/24 anonim válasza:
Ha 18-20 éves lennék, nem zavarna. Akkoriban még ritkán van közös kassza. De nagyon hamar tisztáznánk, hogy nekem ne adjon pénzügyi tanácsot.
24/24 anonim válasza:
21 évesen nem olyan vészes, bár a végzettséged sajnos nem sokat ér.
Én a helyedben keresnék valami szakmát még, amiből fel tudsz építeni
magadnak egy életet. Hiteled valószínűleg akkor is lesz,de
már a saját házadra fizeted..A külsőségekből meg adj lejjebb,
főleg a telefon meg a fullos kocsi ilyen korban.A külsődre
adjál továbbra is, az szerintem minden életkorban fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!