Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedülállókent hogyan éled...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülállókent hogyan éled meg ezt a helyzetet ami most van?

Figyelt kérdés
5 eve vagyok egyedul...3 évig jo is volt de mar regen szeretnek valakit. Most ebben a most kialakuloban lévő helyzetben nagyon jo lenne ha nem egyedul kellene lennem a lakasban.. Es ha valaki segitene lelkileg erősnek maradni. Ki hogyan eli meg?
2020. márc. 16. 15:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően semmi különös. Engem inkább az aggaszt, hogy egyre több minden zár be a kialakult kényszer helyzet miatt és a mi munkaidőnk is lecsökkent 6 órára pedig az IT-be olyan sok a munka, hogy 9 órában se értünk a végére.

Egyébként engem nem tör meg ez a helyzet. Megyek dolgozni mindennap ameddig nincs teljes zárlat és kijárási tilalom.

2020. márc. 16. 18:55
 12/18 anonim ***** válasza:
87%
Valószínűleg egészségügyi szakos hallgatóként behívnak majd segíteni a betegek ellátásában, ha már ott tart a helyzet, hogy nincs elég orvos és ápoló. Szóval örülök, hogy nincs senkim, mert ez egyrészt nem az a munka, ami mellett valaki lelkecskéjének ápolására maradna kedvem/időm a betegek ápolása mellett, másrészt utána is jobb, ha egyedül vagyok, ameddig le nem cseng a dolog és biztos nem lesz, hogy nem vagyok fertőzött, nehogy átadjam valakinek.
2020. márc. 16. 19:34
 13/18 anonim ***** válasza:
32%
11 éve nincs barátnőm. 6,5 éve még dugtam egy nővel, de vele sem jártam, csak párszor qrtunk. Szóval 11 éve nincs semmilyen párkapcsolatom. Elqrtam a legszebb éveimet, mert aki nekem kellett volna, annak én nem, és fordítva. 32f
2020. márc. 16. 20:39
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Business as usual.

A jelenlegi helyzet se nem vesz el, se nem tesz hozzá a komfortérzetemhez.

Ha valakinek segítenie kell erősnek lenned, hát, lássuk be, kedves Kérdező, hogy akkor gyenge vagy. Bocs.

2020. márc. 16. 21:20
 15/18 A kérdező kommentje:
Igen ebben a helyzetben gyenge vagyok. Szerintem nincs ezen mit szégyellni :) bár már eljutottam arra a szintre évek alatt hogy megnyugtatom magam... De ez egy uj es felelmetes helyzet. Nem bannam ha egy eros ferfi lenne mellettem na. Köszönöm a valaszaitokat, ez is segít :)
2020. márc. 16. 21:41
 16/18 anonim ***** válasza:
Eddig sem volt rózsás az életem, igazából az égvilágon nem változott semmi
2020. márc. 16. 23:26
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
1,5 hónap híján 6 éve vagyok egyedül. Én az elején rosszabbul viseltem. Mostanában már csak az intimitás (ez nem kizárólag szexet jelent) hiányzik. Koronavírus - maradjotthontól függetlenül is, de most talán egy kicsit jobban, mert nem tud úgy elterelődni a figyelmem, lemerülni az energiakészletem, meg ez a "bekuckózás" nálam jobban kihozza a bújhatnékot.
2020. márc. 17. 08:35
 18/18 anonim ***** válasza:

Az internetnek hala most a virtualis valosag aldasos lesz. Nekem meg tarskereson osszeszedett huseges szexchat pajtik is jelentettek tarsasagot. Ha nem taplo.

Egy francia kamionossal harom hetig lelki es kulturalis eletet eltunk, aztan szerelmi banata lett.

Kulfoldiek is ilyenkor miert ne. En sved, dan fiukkal fogok chatelni. Badoon ingyenesben alul a masodik ikonnal a vilagban szorfozni, lajkolni es meg uzenni is lehet!

2020. márc. 17. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!