Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki volt már telt és vékony is, melyik “állapotodban” voltál kelendőbb a férfiaknál?
Én sem zsíros voltam. Izmos lett a combom, fenekem, de az ugyanúgy tömzsi hatást kelt.
Igazabol en mindig ilyen lottyedt skinnyfat voltam, de szep az arcom meg ruhaban jol nezek ki, szoval nem volt gond sosem ezzel. Ugy vettem eszre, akkor vagyok kelendo, amikor ugy viselkedem, amilyen vagyok, nem zarkozottan. (Idegenekkel nem szoktam tul kommunikativ lenni, ilyenkor ok sem kozelednek.) Vetkozes utan sem rugdosott ki soha senki meg az agybol, hiaba nincs kisportolt, gyonyoru testem :D
De pl a testverem nagydarab, de neki sincsenek gondjai a ferfiakkal, mivel o eleg nyitott es mindenkivel joban van kb 2 perc beszelgetes utan. Szerintem nem volt olyan, hogy egy hetig szingli lett volna. Mas kerdes, milyen kapcsolatok ezek, mondjuk az egyejszakasnal komolyabbak, meg osszekoltozos kapcsolata is volt mar normalis, kulturalt ferfiakkal, igazabol ugy vettem eszre, annyira nem erdekli a ferfiakat ez az alak tema, amig valami szepet azert latnak a noben, akar kulsore, akar belsore. Haversracnak is volt nagydarab baratnoje, most vekony van, arcra mind a ketto szep, de a dagi lany elviselhetetlen, fonokoskodo es hisztis volt, a mostani pedig laza, vicces, normalis.
Sosem voltam kifejezetten "telt", de úgy vettem észre, hogy inkább a normál súlytartományomban voltam kelendőbb, mint amikor nagyon vékony voltam. Mondjuk ebből én magamra vonatkoztatva nem vonok le semmilyen következtetést, mert amikor nagyon vékony voltam, akkor még éppen csak kezdtek érdekelni a fiúk, a randizás, 15-17 évesen, akkor még annyira nem foglalkozott velem senki, bezzeg 10 kilóval nehezebben 21-22 évesen csak úgy ragadtak rám a férfiak. Időközben az a 10 kiló plusz persze mindenféle nőiesítő hatást is keltett, mellemre került, csípőmre, satöbbi, szóval én inkább a testi érettségemre fogom a dolgot, mint a testsúlyomra.
Amúgy én sosem sportoltam, lusta dög vagyok, de igazából azt látom, hogy amikor elégedett vagyok a testemmel, magammal, akkor sokkal többeknek tetszem, függetlenül a tényleges állapotoktól. Most babát várok, még nem olyan hatalmas a hasam, és így a második trimeszterben kifejezetten élvezem a terhességem, nem hiszem, hogy sok férfinek lenne terhesnő-fétise, mégis látom, hogy forognak utánam az utcán. Szerintem a kisugárzás őszintén többet ér, mint a kilók maguk. Közönsége minden súlykategóriának van, a kérdés csak az, hogy ez a bizonyos közönség neked tetszik-e.
Egyértelműen vékonyan. Akkor mindig kedvesek voltak velem a pasik, "barátkoztak". Aztán kb 1,5 évig duci voltam(meghíztam egy betegség miatt, aztán lementek a kilók). Ekkor nagyon sokan bunkózni kezdtek velem, akik korábban kedvesek voltak. Már nem mertem nyilvánosan enni sem. Nem mondom, hogy mindenkivel ez történik, ha meghízik, még lehet, hogy én is rossz emberekkel voltam körülvéve, de nekem ez volt a tapasztalatom.
Még egy extrém sztori: volt egy anorexiás időszakom is, és volt olyan fiú, aki csontsoványan volt belém szerelmes, mert neki az volt az ideálja! És az osztály legjobb pasija volt szerintem.
Felnőttként 57 kg volt a legkevesebb, 78 kg volt a legtöbb. Most 62-63 kg körül mozoghatok (azóta nincs mérlegem).
78 kilósan nem voltam kelendő, de 70 kilósan vagy az alatt és 57 kilósan egyformának érzékeltem.
Nézd aki vékony, akkor az általában valamilyen módon megdolgozik érte.
Diéta sport akármi, amitől büszke lesz magára, és ez látszik a kisugárzásán is.
Rájuk ezért rapadnak jobban a palik.
Aki kövér, ok általában máshogy próbálnak megfelelni, pl kedvesebbek.
És nyilván ők nem válogatnak annyira.
Ebben semmi meglepő nincs, rengeteg ilyen ember van :D Én is azért vagyok vékony, mert ilyen a genetikám, soha nem koplaltam, de ahhoz nagyon sokat kéne ennem, hogy egy kicsit is hízzak. Izmosodni tudok csak, ha edzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!