Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tudok kezdeményezni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok kezdeményezni?

Figyelt kérdés

A barátom előtt legtöbbször zavarban vagyok és félénkebb típusú pedig már 13 hónap eltelt bár távkapcsolat. Nem merek sok mindent megtenni, nem kezdeményezek csókot se és pettinget, szexelni még nem tudtunk miattam, mert féltem nagyon. És a barátom sokat bánt emiatt és panaszkodik, mi lesz velem ha nem tudok ezen változtatni?

és nem tudom kielégíteni:(

2010. júl. 25. 15:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Bant? hat szerintem nem veled van a baj.Szerintem nem jon be neked, nem eleg jo a pasi ha nem tudsz "feloldodni" mellete. pff es meg tavkapcsolat is...hogy mukodik? Szereted? Es gondolsz arra hogy megcsal?
2010. júl. 25. 15:16
 2/5 StephanieXx ***** válasza:

13 hónap.

Több mint egy év.Én tovább lépnék.

Nem szeret,ha bánt.

Nem szereted,ha nem jön magától,hogy "örömet szerez neki,és magadnak"

Gondolom fiatal vagy,NEEE távkapcsolatban szenvedj fiatalon.

/Ha érdekel,hogy miért,akkor írj privát e-mailt nyugodtan/

2010. júl. 25. 15:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Te lehettél, aki írt már ki egy hasonló kérdést erről. Bár annak a részleteire már nem emlékszem. Hány éves vagy?

Szűz vagy még? Milyen gyakran tudsz találkozni a barátoddal? Egyébként érzelmileg mennyire álltok egymáshoz közel? Őelőtte volt már mással rossz tapasztalatod?

Hogy segíteni tudjunk, ezeket még mind tudni kéne. Egyébként a legjobb barátnőm is távkapcsolatban él a barátjával, ők 10 hónapja vannak együtt, és átlagosan havonta egyszer találkoznak. Így barátnőmtől tudom, hogy ami távkapcsolatban mondjuk 10 hónap, az egy nem távkapcsolatban mondjuk olyan 3 hónap lehet. Értem ez alatt azt, hogy egy távkapcsolatban értelemszerűen minden sokkal lassabban történik. Hiszen ha ritkábban találkoztok, jóval több idő kell egymás megismeréséhez.

Ha gondolod, írj nekem privátban üzenetet, még pár dolgot talán tudnék írni, hogy hogyan ne legyél olyan félénk. L/22

2010. júl. 27. 11:41
 4/5 Failure válasza:

Nekem lenne egy kérdésem...

Először Te hány éves vagy kérdező, illetve a párod hány éves?

Ha Te tizenéves vagy, ő meg huszonéves, élből nincs sok esély arra, h komoly kapcsolatot akarjon és igen nagy a valószinűsége, hogy mivel táv kapcsolatban "jártok" félre is léphet/ett. Szerintem ezt sok tizenéves lány is alátámaszhatja.

21/F

2010. júl. 27. 11:47
 5/5 A kérdező kommentje:
mindketten 21 évesek vagyunk
2010. júl. 27. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!