Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ugyanaz a két szitu, vagy melyik a rosszabb?
A barátnőmmel ezen tanakodunk pár napja és nem tudunk dűlőre jutni, hogy vajon kinek lehet igaza. Vagy hogy melyik a rosszabb. A sztori:
" A barátnőmnek van egy nem túl jól működő kapcsolata, nehéz természetű a pasi, sokszor előttem is olyan szavakkal illette a barátnőmet, hogy én állítottam őt le. Persze, már kértem a barátnőmet, hogy hagyja ott, de szereti. Mindegy.
A barátnőm mesélte, hogy a telefonjában sokszor a környezetükben lévő csajok képei vannak lementegetve, szerinte a párja ezekre maszturbál is, mert elképesztő szexmániás, ráadásul az ilyen típusú lányokhoz hasonlítgatja őt is. Szólt már neki többször is, h ez neki rosszul esik, de az egyik fülön be, a másikon meg ki. A pasi nem veszi figyelembe a barátnőm érzéseit.
Pár napja a barátnőm bevallotta, hogy irkál egy nagyon kedves férfival és bár semmit nem akar tőle, a férfi is tudja, hogy párja van, viszont nagyon jól esnek neki a kedves szavai, hogy bókol és nő számba veszi őt.
A pasija valószínű megtalálta az üzenetváltásokat, mert hogy pár napja furán viselkedik vele. A barátnőm elismeri, hogy nem szép dolog, tudja is ezt, viszont úgy gondolja, hogy mivel a párja nem tiszteli, így nincs benne lelkiismeret furdalás, hogy enged a másik férfi bókjainak. Ettől függetlenül szereti a párját."
Eleve nem értem miért vannak együtt, de ha szereti akkor nincs mit tenni, beleszólni úgy sem lehet.
Viszont megértem részben a barátnőmet, hogy hiányzik neki egy férfi közeledése.
Tudom, elég megbotránkoztató kérdést tettem fel, mert kb. sorra fognak jönni a mondatok, hogy "értelmetlen az egesz kapcsolat., Minek vannak együtt?" Stb.de ezektől vonatkoztassatok el, kérlek. Arra lennénk kíváncsiak, hogy akkora nagy gond-e, ha ilyen kirekesztő helyzetben a nő nő akar maradni és elfogadja egy másik férfi közeledését CSAK beszélgetés formájában, testi kontaktus nélkül?
A barátnőd egy idióta. Együtt van egy elnyomó, szar alakkal, akit elvileg "szeret", de azért mással flörtöl azért, mert a pasija egy f..sz.
Lehet mondani, hogy érthető, mert kedvességre vágyik, amit a partnerétől nem kap meg, de akkor miért nem hagy ott egy ilyen barmot? Jól pofán kellene vágni, hogy ébredjen fel.
Igen, nagy gond, mert a bókolós férfi érzéseivel kegyetlenül(!) játszik tudván, hogy nem fogja ott hagyni a szexmániás barátját.
Nappal fogadja a kedvességeket, majd este és reggel az ágyban a macsó barátja lerendezi. Á, de amúgy tényleg nem gáz
Hiába állítjátok, hogy tudja, mert attól még reménykedik. Különben miért udvarolna? Itt nem is ezt a konkrét esetet ítélem el, mert ez egy tipikus szituáció, naponta ezerszer megtörténik. Az új srác majd tanul belőle, hogy mit, azt a fantáziátokra bízom...
A barátnőd pedig nem véletlenül maradt és marad továbbra is a faszival, gondolj erre is. Az pedig egy újabb érdekesség, hogy miért szeret neked panaszkodni, és miért kéri, hogy írj ki kérdést róla. A kettőből összerakhatod, hogy ő ezt az életet szereti. Azon is elgondolkodtam téged olvasva, hogy te azt hiszed, őt kényszeríti bárki is, ami persze nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!