Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek nem fordult meg a fejetekben, hogy ez a járvány tönkreteheti a kapcsolatotokat?
Ilyenre gondolok, hogy a barátnőtök, barátotok nem akar találkozni veletek amíg tart a járvány.
Barátnőmmel tegnap beszélgettem telefonon, és bár semmi terve nem volt mára, mégis azt mondta, hogy majd meglátjuk, tudunk-e találkozni. Volt valami fura a hangjában, mert amúgy, hétvégén találkozunk csak, viszont minden rendben van köztünk. Ő egyébként olyan helyen dolgozik, ahol óvatosnak kell lennie a vírus miatt, és most még a gyanú is elég arra, hogy 2 hétig ne mehessen dolgozni. Pl a gyerekét se engedte az apjához, aki külföldre ingázik.
Nem értem az emberek miért nem értik meg hogy ez a vírus egészséges fiatalokra, középkorúakra ugyanolyan veszélyes mint az influenza, vagyis semennyire.
A nagyanyámat én se akarom meglátogatni, mert munkám során naponta sok emberrel érintkezek, aztán ki tudja, lehet lappang vagy olyan enyhék a tünetek hogy észre se veszem és ő 80évesen már komoly veszélyben van.
De nektek semmi bajotok nem lesz.
Nem engedjük, hogy tönkretegye. Nyáron akartunk összeköltözni, ezt most előrehoztuk, ki tudja, pár hónap múlva mennyire lehet majd szabadon mozogni.
Féltem a szerelmemet én is a munkája miatt, neki dolgoznia kell. Erős, egészséges, fiatal, de azért nagyon aggódom érte és mellette akarok lenni.
Egy a lényeg, idegen f**aszt nem szabad szopni és idegen puncit nem szabad nyalni, és talán használjatok gumit ez idő alatt.
Szóval ha nem bíztok meg a másikban, hogy esetleg még is csak félrek**úrhatott akkor 1-2 dolog kimarad,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!