Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nézett vissza a lány? ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézett vissza a lány? Lehet nem jó kategóriába soroltam, elnézést kérek!

Figyelt kérdés

Szóval ma történt meg velem az, hogy egy lány (akit ismerek) még régen az esti gimnáziumba ismertem meg (pár alkalommal beszélgetünk) hogy össze találkoztam vele a pályaudvaron a lánnyal. Annyi hogy köszöntünk egymásnak, és mentek tovább (párjával volt, mint kiderült terhes, és hivatalos házaságot kötött azzal a fiúval akivel együtt volt évek alatt.

Szóval én ott áltam, ők meg mentek a megállóba. Amit észrevettem, hogy a lány egyfolytába hátra nézett és kb 250 méterről figyelgetett.. A kérdésem az volna, hogy ezt miért csinálta? Miért nézett hátra a távolból? Hol ott van már neki férje, és terhes. Ez nekem magas. Légyszíves normális válaszokat!

A lány 20 éves

Én: 22F

Viszont engem ledőbbentett hogy ilyen fiatalon gyereke van, és eljegyezték.....

2020. márc. 14. 13:27
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Utolsó, nincsen konkrét dolog amit hallani szeretnék az oldal tagjaitól.

Mint irtam a lány megismert, tudja hogy kivagyok 100%

2020. márc. 15. 08:03
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem akarok semmi olyant hallani, hogy bisztos ,, tetszettem neki,, csak őszinte választ/véleményeket kérek.
2020. márc. 15. 08:05
 13/14 anonim ***** válasza:
84%
Lehet azt nézte, hogy te mit figyelgeted. Talán ő is ezt kérdi. Ugye ha látod, hogy téged néz, ő látja, hogy te nézed. Aztán feltehetően mind a ketten belemagyaráztok a szituációba dolgokat.
2020. márc. 15. 09:35
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszi, de nem hiszem hogy erről van szó. Mint írtam, elment mellettem (rám nézett) köszöntem neki... oda ment a megállójához, megfordult és engem nézett. Láttam hogy távolról áll és engem néz. Kínos volt nekem, így előkaptam a telefont és azt nyomkodtam. Majd mire néztem volna arra, már nem volt ott.
2020. márc. 15. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!