Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, szerintetek szép/szex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, szerintetek szép/szexi ez a nő?

Figyelt kérdés
[link]

2020. márc. 14. 08:12
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
74%

#20: Jajj, hagyjuk már ezt a magyarázkodást. Láttam már olyat, hogy egy kérdező láthatóan magáról rakott ki képet és átlagos volt. Minden pasi istenítette. Máskor valami instás csajról raktak ki. Pár kivételtől eltekintve mindenki szidta.

Én is járok egyetemre és pont ilyen szintű az átlag. Persze, vannak szebbek és kevésbé szebbek, de ő már az a szint, akire egy egyetemen csorgatják a nyálukat a srácok. Valószínűleg te is, csak ő most épp elérhetetlen számodra.

2020. márc. 14. 17:24
 22/30 anonim ***** válasza:
74%

#21-esnek

Neked elment az eszed... XD Könyörgöm nézd meg mekkora melle van. Ocsmány tetkóval fűszerezve kisfiús arccal/hajjal és az öltözködése az meg röhejes... Ettől a csajok 90%-a szebb egyetemen...

Felvesz egy szakadt nadrágot meg hozzá egy melltartót ez mégis micsoda? XD Magyarázd már el nekem mert érdekelne :D Senki nem öltözik ilyen ocsmányul. Mutass már nekem egy képet az utca embereiről ahol így néznek ki :D

Illetve sok pasinak nagyobb a melle mint neki XD és nem az a gáz hogy nincs neki hanem hogy még ki is emeli...

A kommentelők közül meg nem csak szerintem nem nőes... De ha te annak látod akkor egészségedre...

2020. márc. 14. 17:37
 23/30 anonim ***** válasza:
79%

És parancsolj így néz ki egy nő kb ez a nőies:

[link]

[link]

[link]

Majd dőlj hátra és kérdezd meg magadtól hogy mégis mi a kettő között a különbség....

2020. márc. 14. 17:52
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

(uccsó link csak rosszul másolta be)

[link]

2020. márc. 14. 17:56
 25/30 anonim ***** válasza:
79%
Semmi nőiesség nincs ebben a "nőben".
2020. márc. 14. 18:12
 26/30 anonim ***** válasza:
80%

Utolsó 3 linkelt fotón lévő női kinézet az ami számomra normális. Nem az a maszkulin, feminista beütésű valaki az instáról. Látszik a képeken, hogy van valami szellemi, lelki, mentális defektje. Ezért van szétvarrva és a stílusa is ezért ilyen toprongyos neohippi valami. Neki is megvan valószínűleg a párja, mert férfiakból is van bőven ilyen defektes.

Az, hogy a melle kicsi nem hozható fel hátrányként, arról nem tehet egyáltalán. Azt meg ne várjuk el, hogy plasztikáztasson. Bár ha már annyira testmódosínani akart a tetkókkal inkább rakathatott volna be szilikon melleket, annak legalább lenne értelme is.

2020. márc. 14. 20:41
 27/30 anonim ***** válasza:
24%
Voltaképpen nem rossz.
2020. márc. 14. 21:36
 28/30 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem igen az. F.
2020. márc. 17. 11:10
 29/30 anonim ***** válasza:
73%
Hát, igen... Nem véletlenül tartják a környező országok az egyik legirigyebb népnek a magyart. Akik szerint szép, azok lepontozva.
2020. márc. 18. 00:28
 30/30 anonim ***** válasza:
50%
Vagy csak azért vannak lepontozva mert a kérdés az olyan mintha azt kérdezném hogy egy 200kg-os nő az szép-e avagy sem... BIZTOS van akinek tetszik mint ahogyan látod van akinek az is tetszik ha egy nő abszolút nem nőies meg kiemeli hogy nincs melle és szakadt rongyokban pózol. Ha kopasz lenne a nő akkor is lenne aki istenítené....
2020. márc. 18. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!