Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség a között, hogy "szép" vagy "vonzó"?
A két szó kissé mintha egymás szinonímiái lennének, mindkettőre azt használják, hogy "tetszik".
Igazából mi is a különbség a kettő között?
Szép számomra hidegebb kifejezés mint a vonzó.
Attól még hogy szépnek tartok valamit még lehet rideg, de amihez vonzódom az biztos hogy meleg számomra és nem közömbös.
A szépet férfiakra nem használjuk.
Egyébként az előzővel egyetértek, látjuk, ha valaki szép, de nem biztos, hogy nekünk vonzó is.
A vonzalom szubjektív, a szépség lehet objektív is.
Minden kornak megvan a maga szépségideálja, de hogy kit tartasz vonzónak, az tőled függ.
A "szép" az nagyon joker fogalom, használható tárgyakra, időjárásra, vagy mondjuk egy jó ütésre is a "bézbólban". A vonzót viszont kimondottan akkor használjuk, ha sexuálisan megfogott az adott pasas vagy nő.
Manapság érdekesmód egyre ritkábban használják, helyette a "lájkolom" műszót hallom egyre gyakrabban...
Nálam mindkettő azt jelenti, hogy nekem tetszik, szerintem a szép egy alapból szubjektív fogalom.
De én a szépet arra használom, akinek az arca szép, genetikailag szép, a vonzót meg arra, aki szexis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!