Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan az életetekben akit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan az életetekben akit bár nem igazán ismertek, de mindig újra eszetekbe jut, mert vonzódtok hozzá? Mióta tart, mennyit gondoltok rá?

Figyelt kérdés
Egy srác után vágyódok már évek óta, mindig újra eszembe jut, pláne, ha látom véletlenül. Nektek is van ilyen az életetekben?
2020. márc. 14. 04:12
 1/9 anonim ***** válasza:
47%

Igen. Es viszonzott is? de ott az a de.

Volt/van egy srac, amolyan sittes bunyos kemeny "csàvo",(magas izmos kész ferfi), elkezdett engem füzni, de mivel csak kihasznàlni akart, igy elutasitottam, plusz baràtom is volt akit ismert joformàn haverok is voltak de nem baràtok, de làtta rajtam hogy akarnàm öt, de ennek ellenére is elhajtom.

Azota(évek tàvlatàban is), ez a sràc engem nagyon tisztel, valahol "szeret", rolam is beszél(visszahallom), érdekli mikor hol lakom, hol vagyok kivel vagyok stb, de az ö köreiböl (hasonlo "alja"körböl, hazugságok zsivànyságok stb) van nöje aki inkabb valo igy hozzà mint en.

De amikor engem gunyoltak vagy bàrmi, a hàtam mögött, joformàn agyonverte az illetöt miattam, ahogyan az rolam beszélt.igy hogy nincs is köztünk "semmi".

Szoval van "vmi köztünk a levegöben",mégsem lettünk egymàséi soha.

Vàgyom rà, dehàt nem oda születtem hozzà es neki(ami racionalisan nézve amugy még szerencse is) csak ez a vàgy amugy nem mulik hiaba van masik vagy ujabb kapcsolatom baratom.

2020. márc. 14. 07:41
 2/9 anonim ***** válasza:
47%
*viszonzott is. (Nem kerdöjel lett volna)
2020. márc. 14. 07:42
 3/9 anonim ***** válasza:
47%

Amugy az exem volt az akit majdnem agyonvert mert ö sarazott engem a hàtam mögött.

Valahol "be is vagyok védve"igy ;)

2020. márc. 14. 07:57
 4/9 Noren1989 ***** válasza:

Néha-béha eszembe jut a gyüliből egy kislány.

Akkor jól el tudtunk beszélgetni. Mostanság ránéztem, eléggé csinos nő lett...egyszer beszélgettünk az elmúlt évben, de már nem olyan, mint régen.

2020. márc. 14. 08:39
 5/9 anonim ***** válasza:
90%

Igen. Egy lány még az általános suliból. 10 év távlatából 😊

21 F

2020. márc. 14. 08:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen, Ő egy futár srác. Gyakran látom és odáig vagyok Érte /sajnos/. Ezt Ő is sejti,de több ok miatt sosem lesz köztünk semmi. Párkapcsolatban állunk mindketten,és nagy a korkülönbség köztünk.
2020. márc. 14. 09:40
 7/9 anonim ***** válasza:
94%
1,5 éve megismertem felületesen valakit egy tanfolyamon. Volt, hogy intenzíven sokat gondoltam rá. Ma már nem annyira, de felmerengenek gondolatok vele kapcsolatban.
2020. márc. 14. 10:11
 8/9 anonim ***** válasza:

Igen...

ismerjük is valamennyire egymást ismerős szinten, és kölcsönös is..

Rajtam múlik/múlt, hogy nem lett belőle semmi. Miért? Párkapcsolatom van, szeretnék majd családot, gyereket.

A másikat annyira nem ismertem ki, és félek, hogy valami gebasz van vele.. (Vannak apró jelek, elég akaratos tud lenni, az értékrendünk sem egyezik valószínűleg ( hiszen kapcsolatban vagyok és így nyomult rám), de pl láttam az egóját is ha sérül akkor keméyn tud lenni, féleg, hogy belül valami nárcisztikus vagy pszihopata eset, és a romantikus kedves énje csak az udvarló szakasz része. Mi van, ha valójában csak a megszerzési vágy hajtja és pár hónap alatt vége ennek?..)

Szóval fura, mert ritkán tudom/érzem, hogy bele tudnék szeretni valakibe, és hozzá némileg már alakultak ki érzéseim is nekem is (neki is).. De igyekszem hallgatni a megérzésemre,és így nem tudok megbízni benne teljesen..

Elküldtem a kapcsolatom miatt, de gondolok rá azért a mai napig, néha elő jön az a "mi lenne ha"...

De megérzésem másik oldala belül meg óvva int tőle.. ÉS nem tudom hogy ez-e a jó döntés, de racionálisan belegondolva ez tűnik annak. Az udvarló szakasz után az igazi jelleme maradna, és abban nem bízok.. Így meg nem lenne értelme. Ez van.

2020. márc. 14. 13:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen egy üzletben dolgozik de nem minden nap és kb havonta látom lányt v inkább 2
2020. márc. 14. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!