Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kimennetek a parotokkal kulfoldre?
Én megpályáznék egy ottani kezdő/gyakornoki pozit, és ha az már van, akkor utánamennék a páromnak. Csak úgy csupasz hátsóval nem mennék, de ha már van egy fix lehetőség, akkor persze. Nem kell az ÖSSZES munkahelyhez Németországban sem a profi nyelvtudás (a legtöbb multihoz felvesznek anélkül is, bármelyik európai országba mész, max elvárják, hogy nyelvórákon vegyél részt), az angol sok helyen elég kezdetnek, aztán beletanulsz, anyanyelvi közegben amúgy is gyorsabban és könnyebben megy az ilyesmi.
Ha itthon kezded el felépíteni az életed, utána sokkal nehezebb váltani, szerintem, mintha eleve külföldön indulsz nulláról.
Az elején nem a penz a fontos,hanem h szokd a rendszert. Ha abban rutinosabb mozogsz utana lehet jobban mocorogni.
Szerintem annak is igaza van aki azt mondja diplomaval ne keccsolj meg annak is aki azt mondja h menj es csinald.
Kérdés h mennyire vagy ratermett hogy tudsz melot valtogatni eladni magad uj környezethez alkalmazkodni kolegakkal2megkedveltetni magad fonoknek eladni magad. Ha ez megy barhol lehetsz barmit csinalhaszt ugyis jol fog alalkulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!