Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti kimennetek a parotokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti kimennetek a parotokkal kulfoldre?

Figyelt kérdés
Szoval az a helyzet, hogy a parom kapott egy nagyon jo munkat kulfoldon es ezert koltozni szeretne.En most vegeztem az egyetemmel, igy gyakorlatom egyaltalan nincs meg es mivel nemet nyelvteruletre mennenk, a nyelvtudas is hianyzik (A2/B1 szinten vagyok, de ez nem eleg). Kozben en is kaptam itthon egy viszonylag jo munkalehetoseget es nen tudom, hogy bele merjek-e vagni az ismeretlenbe a parommal vagy maradjak itthon. 2 eve vagyunk egyutt. Nem vagyunk se hazasok es csaladunk sincs meg. Ha kimennek, akkor az o fizetesebol elhetnenk addig, amig nem kapok munkat. Viszont az biztos, hogy eloszor csak valami betanitott munkat kapnek. Ti mit tennetek? Kimennetek kalandvagybol?

2020. márc. 13. 12:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Eszemben se lenne kint kulimunkázni. Én nem mennék.
2020. márc. 13. 16:12
 12/16 Sunshinedoll ***** válasza:
16%
Mi terezzük, hogy kimegyünk, szóval....
2020. márc. 13. 16:56
 13/16 A kérdező kommentje:
Amugy igen, egyutt lakunk mar lassan egy eve. :) Es a sporolt penz is pipa szerencsere.
2020. márc. 13. 17:45
 14/16 anonim ***** válasza:
86%

Én megpályáznék egy ottani kezdő/gyakornoki pozit, és ha az már van, akkor utánamennék a páromnak. Csak úgy csupasz hátsóval nem mennék, de ha már van egy fix lehetőség, akkor persze. Nem kell az ÖSSZES munkahelyhez Németországban sem a profi nyelvtudás (a legtöbb multihoz felvesznek anélkül is, bármelyik európai országba mész, max elvárják, hogy nyelvórákon vegyél részt), az angol sok helyen elég kezdetnek, aztán beletanulsz, anyanyelvi közegben amúgy is gyorsabban és könnyebben megy az ilyesmi.

Ha itthon kezded el felépíteni az életed, utána sokkal nehezebb váltani, szerintem, mintha eleve külföldön indulsz nulláról.

2020. márc. 13. 17:48
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
En igy jottem kulfoldre 12 eve-vegig nem csinalnam megegyszer de abszolut nem banom, sot. Ennek ellenere ha valaki ma megmutatna hogy az elso 5 evben miken megyek keresztul a nyelvtudas hianya miatt....akkor inkabb kihagynam:-)))
2020. márc. 13. 17:55
 16/16 anonim ***** válasza:

Az elején nem a penz a fontos,hanem h szokd a rendszert. Ha abban rutinosabb mozogsz utana lehet jobban mocorogni.

Szerintem annak is igaza van aki azt mondja diplomaval ne keccsolj meg annak is aki azt mondja h menj es csinald.

Kérdés h mennyire vagy ratermett hogy tudsz melot valtogatni eladni magad uj környezethez alkalmazkodni kolegakkal2megkedveltetni magad fonoknek eladni magad. Ha ez megy barhol lehetsz barmit csinalhaszt ugyis jol fog alalkulni.

2020. márc. 13. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!