Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akartok többet a szexpartneretektől?
Benne van a nevében: "szexpartner".
Jön -megy. Ennyi.
Az én okom pl, hogy fizetős a szexpartnerem. Éshát van néhány olyan dolga, amitől szimplán agyf0szt kapok. Viselkedés, jellembéli dolgok elsősorban.
Néha azért levarrom, mert jólesik a friss punciíz a számban...
En felrelepek. Bar ferjem tud rola, nem akar belegondolni, nehez. Valas elkerulese erdekeben.
Direkt ugy valasztok, hogy kizart legyen minden tovabbi erdeklodes, vonzalom. Legalabbis szerelmi szal.
Mert nem kedvelem, nem szerethető a személyisége, viszont kinézetre tetszik és jó az ágyban is.
26N
Egyszer volt ilyen kapcsolatom. Párkapcsolatom van, félrelépős kapcsolat volt. Első ok ez, amiért nem akartam többet. + nagy volt köztünk a korkülönbség, én negyvenes nő vagyok, a pasi huszonévei végén járt.
Ha független lennék nem keresnék kizárólag szexpartnert. A pakliban ugyanis benne van,hogy egyik fél többet akar idővel,a másik pedig marad az eredeti verziónál. Veszélyes ez lelkileg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!