Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem akartok többet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akartok többet a szexpartneretektől?

Figyelt kérdés
2020. márc. 11. 19:47
 1/6 anonim ***** válasza:
69%

Benne van a nevében: "szexpartner".

Jön -megy. Ennyi.

2020. márc. 11. 19:59
 2/6 Noren1989 ***** válasza:
62%

Az én okom pl, hogy fizetős a szexpartnerem. Éshát van néhány olyan dolga, amitől szimplán agyf0szt kapok. Viselkedés, jellembéli dolgok elsősorban.

Néha azért levarrom, mert jólesik a friss punciíz a számban...

2020. márc. 11. 19:59
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert csak szexpartner ha ez az elején levan fixálva akkor ez így is marad hacsak nem lesz mindkettő szerelmes a másikba. Akkor ez megvaltozhat! De eleg ritka eset inkább mindig az egyik lesz szerelmes es tudjuk a végét! Vagy egyik sem!
2020. márc. 11. 20:00
 4/6 anonim ***** válasza:
51%

En felrelepek. Bar ferjem tud rola, nem akar belegondolni, nehez. Valas elkerulese erdekeben.

Direkt ugy valasztok, hogy kizart legyen minden tovabbi erdeklodes, vonzalom. Legalabbis szerelmi szal.

2020. márc. 11. 20:52
 5/6 anonim ***** válasza:
75%

Mert nem kedvelem, nem szerethető a személyisége, viszont kinézetre tetszik és jó az ágyban is.

26N

2020. márc. 11. 21:49
 6/6 anonim ***** válasza:
75%

Egyszer volt ilyen kapcsolatom. Párkapcsolatom van, félrelépős kapcsolat volt. Első ok ez, amiért nem akartam többet. + nagy volt köztünk a korkülönbség, én negyvenes nő vagyok, a pasi huszonévei végén járt.

Ha független lennék nem keresnék kizárólag szexpartnert. A pakliban ugyanis benne van,hogy egyik fél többet akar idővel,a másik pedig marad az eredeti verziónál. Veszélyes ez lelkileg...

2020. márc. 12. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!