Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire gyakori, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori, hogy egy lánynál inkább hátrány, hogy egy pasi ki van gyúrva?

Figyelt kérdés
(Nem nyavajgó fogpiszkáló alkatú pasi vagyok és nem is ismerkedni vágyó csaj, légyszi ne halmozzatok el privátokkal, köszi :)
2020. márc. 10. 22:22
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
31%

Hetente ha 2 napot rászánsz az idődből az már elég.

ÉS nem kell 2 teljes nap, legyen csak 2x3 óra.

Abból 1 órát elmész sétálni vagy biciklizni vagy szobabicikli. A hasizmodat otthon is erősítheted, és sok egyéb izmodat erősítheted szintén gépek nélkül.

De ha van kedved akkor elmész edzőterembe is.

Nem kell szétgyúrni magad, de egy izmosabb sportos alkat mindenképp jobban fest.

Én elsősorban magam miatt kezdtem el csinálni, utáltam, hogy volt felesleg a hasamon, és nem voltam egy izmos alkat, de 22 évesen elkezdtem, nagyrészt otthon, illetve sokat biciklizünk erdőben is, sokat sétálunk is, és 1 év alatt teljesen rendbe hoztam magam.

Azóta olyan szinten edzek csak, hogy tartom azt amit elértem. 1 év volt, heti 2 alkalommal.

1 Hét 168 óra. Aki azt mondja, hogy nincs belőle csak 4 órája arra, hogy csináljon mozogjon, sportoljon bármit is, az Nem is akar, és még mindig marad 164 órája 1 héten.

2020. márc. 11. 07:22
 12/23 anonim ***** válasza:
ja azóta 35 vagyok :)
2020. márc. 11. 07:23
 13/23 anonim ***** válasza:
31%

A ki van gyúrva egy meghatározhatatlan fogalom.

Pld Phil Heath ki van gyúrva.

De a szomszedsrác is ki van gyúrva.

A szomszedsräc heti 4x1.5 órát szentel az idejeböl,hogy sportoljon.

Es a szomszedsrác nem zabàl össze-vissza minden xart,hanem megválogatja,minöségi kaját eszik,es nem tivornyázik a kocsmában a haverokkal minden heten 2x.

A nönek mindössze ennyit kellene elfogadnia,a szomszedsrác irányába.

Ha ez hátrány a nönek,akkor jobb is a szomszédsràcnak nincs ilyen barátnöje.

Majd lesz,akinek ez bejön.

2020. márc. 11. 07:36
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha testépítő versenyző, akkor hátrány. Nem azért mert bajom van velük, hanem nem tudnék alkalmazkodni egy versenydiéta alatti hangulatingadozáshoz, valamint náluk megy minden ami a csövön kifér, nekem ez nem tetszene. De ha szimplán elmegy heti háromszor gyúrni, figyel a kajájára, de nem esik pánikba ha pénteken pizzát szeretnék enni, akkor nem hátrány.
2020. márc. 11. 07:49
 15/23 A kérdező kommentje:

Lány vagyok amúgy, és azért tettem fel a kérdést, mert nem igazán tudnám elképzelni magam egy ilyen srác mellett, de most lett egy, akinek talán tetszek, és emiatt elgondolkoztam ezen.

Aki írta, hogy nem mindegy, mennyire van kigyúrva, a karja alapján kb. ilyen lehet, bár póló nélkül még nem láttam:

[link]

2020. márc. 11. 07:59
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

:)

Ezért irtam,hogy a kigyúrt egy meghatározhatatlan fogalom.

A laikus számára a köv téves ,mitoszok jönnek elő,amit hallott valakitől,akinek mondták,hogy ismertek egy olyat,aki tudta,hogy van valaki..

:D

Csak magával foglalkozik egész nap

Biztos igy kompenzálja a rossz belső tulajdonságait

Tuti,hogy műveletlen,mert igy akar kitűnni

Megbízhatatlan,mert a nőket hajkurássza

Csirke,rizs állónap,hetente 7szer

Szeroid,nem áll a farka

Egyik sem igaz.

Illetve,azokra is érvényes lehet,akik ugymond nem "gyurnak",illetve ne általánosítsunk,mert láttam már szemüveges vékony srácot ,aki nem informatikus,matematikus volt..:-)

És nem kell rizst csirkemellel zabálni 5ször.Ez is egy bullshit.

Mindössze egészségesen változatosan étkezni,ami mindenkinek ajánlott ,attol függetlenül,hogy mit csinál.

Ezmellet van egy jó teste,és nem egy giliszta,vagy egy michlen baba,ami azért nem hátrány szerintem.

És nem testépítőversenyzőről ,mr universumokrol,profikrol beszélünk,akik ebből élnek!!!

Az egy más világ,és semmi köze átlagjózsihoz,aki kondizik,és kicsit jobb formában van,mint az átlag 80%.

2020. márc. 11. 08:51
 17/23 anonim ***** válasza:
Egy bizonyos pontig előny, nézzen ki jól a teste, de aki már ilyen testépítő versenyeken szerepel, azok a testek nekem nem jönnek be. A másik meg tényleg az életmódbeli dolgok, már az előző kapcsolatom végén is probléma volt, hogy a volt párom nagyon el akarta kezdeni a rendszeres edzést, én meg elég nehezen vettem rá magam, eleve a munka és az energiabeosztásom is más volt, mint az övé. Meg ha valaki emiatt mondjuk vega lesz, nehezen tudnék alkalmazkodni hozzá ha mondjuk együtt élünk és főzni kell, de persze nem lenne lehetetlen, ez már mind-mind megbeszélés kérdése hogy úgy tudjuk szervezni a dolgokat, hogy mindenkinek jó legyen, és ne erőltesse rá a másikra a saját elképzelését. Persze ha tudja motiválni, az jó, de ha az inkább vitához vezet, hogy az egyik ennek él és ebből kifolyólag nagyon jó teste van, a másik meg csak az alap dolgokat teszi meg az egészségéért, és nem többet, és ebből kifolyólag nem érzi elég jónak magát vagy féltékeny, az megintcsak probléma lehet, de persze ez is az ő döntése, hogy ezek után többet foglalkozik-e ezekkel a dolgokkal.
2020. márc. 11. 09:17
 18/23 anonim ***** válasza:
53%
Ha ezen kívül értelmes tulajdonsága nincs, akkor hátrány.
2020. márc. 11. 10:14
 19/23 anonim ***** válasza:
Maga a sportolás nem zavar, még az sem, ha ez edzőterembe járást jelent. Az már igen, ha a komplett életmódját a "gyúrás" köré szervezi valaki és megszállott módon naponta órákat tölt ezzel, minden tükörben megnézi magát, csak csirkemellet+rizst+mindenféle tápot eszik, nem lehet vele leülni és jóízűen megenni egy tál pörköltet vagy csak lazulni egy hétvégén :D
2020. márc. 11. 10:27
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Amit belinkeltél az nem "kigyúrt", hanem számomra átlagos/sportos ember, akin nincs annyi felesleg mint az "átlagon".
2020. márc. 11. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!