Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy merül fel egy ferfi fejében, hogy szexért fizessen? Nem érzi, hogy ez megalázó rá nézve és a másik félre nézve is?
Hogy merül fel egy nő fejében, hogy pénzt kérjen a szexért? Nem érzi, hogy ez megalázó rá nézve és a másik félre nézve is?
Egyáltalán normális az ilyen?
Úgy, hogy ez egy rövid, legális út a bugyiba, valahol a testi kapcsolat tisztességes formája, hiszen nincs kihasználás, nincs féltékenység, nincsenek kozkázatok (esetleg nemi betegség), sem következmények, hanem egy kölcsönösen előnyös üzlet jön létre. Ráadásul valaki csak így jut szexhez, nem mindenkinek adatik meg a párkapcsolat.
Bár én nem éltem vele és nem is tervezem, de el kell fogadni, hogy ez az ősi mesterség mindig is virágozni fog
Ha csak így sikerül kielégíteni az igényeket, akkor miért ne.
Szerintem nem gáz, bár még nem voltam prostinál, de fordult már meg a fejemben egy-egy gyengébb időszakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!