Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vonzódtatok olyanhoz aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzódtatok olyanhoz aki nagyon nem illik hozzátok?

Figyelt kérdés
Anyagi különbségek, külsőségekben különbség, esetleg tanultságban, élet felfogásban. Bármi miatt.
2020. márc. 9. 15:13
1 2
 11/13 opened paradise ***** válasza:
100%
Amikor véget ért az első kapcsolatom, akkor igen. Valószínűleg meg voltam törve.
2020. márc. 9. 21:33
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de hallgattam az eszemre.
2020. márc. 9. 22:00
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Jóval isősebb nálam (kb (18-19 évvel) és a helyzetünkból adódóan nem lehet semmi. Egyetemi oktatóm. Pontosabban már nem tanít mert már levizsgátam nala.

Nem amiatt tetszik mert oktató, nimcs semmilyen komplexusom, egyszerűen csak rendkívül intelligens és vonzó, jó humora van. Eszméletlenül vonz, ilyen erős szexuális feszültséget még senki irányában nem éreztem.

Erről ő nem tud, nem kezdtem ki vele mert hiába nem tanít már, egyrészt nem tartanám etikusnak masrészt nem akarnám hogy emiatt bárkinek bármi baja legyen, megszóljanak stb.

Meg persze lehet van felesége/élettarsa is. Úgyhogy csak nézegetem.

2020. márc. 10. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!