Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene még tennem hogy én is tökéletes legyek valakinek?
A szeresd magad valaszokkal egyetertek, ezt nem is ragoznam.
Ha mindig igy jarsz akkor mindig ugyanolyan kaliberu pasikat szedsz össze, igy a vegkifejlet is hasonlo. Ha sorra ugyanazokat a " hibakat" koveted el , szinten ugyanazt az eredmenyt hozzak. Szembetuno az a kijelentesed hogy valaki szeressen..azt jelzi hogy kb a gaz pasikba is pelecsimpaszkodsz, ragaszkodsz, hogy valaki szeressen. Mindegy ki csak valaki legyen. Ez sem túl szerencses. Ugyhogy a kulcs a szemelyiseged, es a parvalasztasi szokasod. Hidd el lesz melletted is valaki aki szeret , csak magadat helyre kell billenteni egy kicsit.
Ez komoly? Ha elkezdenek magam kedvelni mindenféle ok, vagy egyéb indok nélkül akkor mindenki kedvelni fog? Ez nem valami reális.
12# Pedig így van, azok a barátaid akik visszahúznak vagy esetleg negatívabbak, azok elkezdenek majd utálni. Akiket pedig utána megismersz jobban kijössz majd velük mert mindenki szívesebben beszélget egy olyan emberrel, aki alapvetően pozitívabb és jókedvű.
Sajnos barátok tekintetében tapasztalatból beszélek, amióta sokkal jobban állok a dolgokhoz, azóta ők egyre inkább csak lehúzni akarnak...
Nincsenek lehúzós barátaim, az ilyeneket már régen leépítettem, a többségük pozitív és még engem sem tartanak negatívnak, a valóságban nem vagyok olyan dementor, mint itt. Egyedül annyi, hogy tudják azt, hogy melankolikus vérmérsékletűek közé tartozom, de ezt elfogadják.
És vannak még úgy többé-kevésbé jóbarátaim is, egyedül az ellenkező nem az ami nem kedvel - egész pontosan de, mint cimbora, vagy a "rendes dagadt haver", de igazából ennyi, és én ezt meg is értem. Csak nem hiszem, hogyha minden téren ilyen önimádó lennék akkor ez megváltozna instant.
De hogy szerethetne másokat, ha a legalapvetőbb embert, saját magát nem szereti?
Sőt, ha nem szereted saját magad, akkor hogy fogod elhinni a másiknak, hogy ő szeret téged? Hogy fogod neki elhinni, hogy szerethető vagy?
Jó, de annak, hogy szeresd magad, kell hogy alapja legyen. Ha nincsenek jótulajdonságaid, pozitív értékeid, akkor nem tudod magad szeretni. Ez az én dilemmám.
Kevered a szezont a fazonnal! Nem önimádatról van szó, ami negatív, hanem egészséges pozitív önszeretetről, önbizalomról! Nem ugyanaz a kettő!
Mindenkinek vannak pozitív tulajdonságai, csak nem tud róla esetleg. Mindenki szerethető.
De ha nem ismered a pozitív tulajdonságaidat, akkor fogj hozzá sürgősen az önismerethez! Rengeteg szakkönyv, cikk, hanganyagot találsz a témával kapcsolatban.
...igen, idáig oké, viszont mivel nem tudom, hogyan kellene szeretni magam így valószínűleg egy ilyen félresikerült önimádat lenne a vége, mivel magam sem hinném el magamnak, hogy kedvelem magam. Ez kicsit nagyon összezavaró, de van értelme. Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!