Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kellene még tennem hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene még tennem hogy én is tökéletes legyek valakinek?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért, de hozzám nem úgy állnak a férfiak mint a többséghez. Ha járok valakivel is először elhiteti hogy milyen fontos vagyok neki, meg mennyire szeret, de egy pár hónap után meg szakít velem. De a kapcsolat vége felé már lemondta a találkozókat is, de ha én mentem valahová nélküle meg volt sértődve rám. De más nővel meg tökéletesen megvan, csak én nem leszek soha a büdös életben jó senkinek. Más pasikkal is hasonló dolgok történtek velem. Nehéz úgy elfogadnom magam, hogy látom mások kevésbé előnyös külsővel is több sikert ér el a kapcsolatok terén. Pedig egy csomó mindenben jártas vagyok, még edzek is, még se vagyok jó.
2020. márc. 7. 21:04
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
79%
A problèma, hogy te saját magadat nem szereted. Ez meg nem vonzó senkinek.
2020. márc. 7. 21:05
 2/24 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy tökéletes nincs. Az a baj, hogy "jobb" viszont mindig van, és ezért cserélnek le sokakat, legyen az bármilyen nemű, amikor "jön egy jobb". És még logikus is, hiszen tényleg jobb, miért ne cserélné le rá a rosszabbat?
2020. márc. 7. 21:05
 3/24 A kérdező kommentje:
Hát sajnos tőlem mindig van jobb. Bezzeg másokat meg ott sem hagynak. :(
2020. márc. 7. 21:07
 4/24 anonim ***** válasza:

Nem mintha ezt egy sima tudatos döntéssel el lehetne intézni...

2020. márc. 7. 21:08
 5/24 A kérdező kommentje:
Ha szeretném magam is, én ugyanennyire érdekelnék másokat, mint most.
2020. márc. 7. 21:09
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

1-es válaszolóval egyetértek teljesen.

Kérdező, hogy várhatod el mástól, hogy szeressen, ha te nem szereted saját magad, mindig azt nézed, hogy a másik.., frusztrált és önbizalomhiányos is vagy. Egy ilyen nő nem kell senkinek.

Foglalkozz önismerettel, önszeretettel. Hibáidat javítsd ki.

Ha folyamatosan ugyanabba a hibába esel, az nem a férfiak hibája, ha nem tanulsz a hibáidból.

A hiba egyedül csakis benned van!

2020. márc. 7. 21:11
 7/24 anonim ***** válasza:

Érdekes módon én szeretem magam, és környezetemben csak az irigyek nem szeretnek, amiből van egy-két személy.

Akkor engem hogyhogy szeretnek a legtöbben?

2020. márc. 7. 21:13
 8/24 A kérdező kommentje:
A hiba az hogy naiv vagyok, de annyira szeretném már ha valaki tényleg elfogadna úgy ahogy vagyok. Lehet azért is hiszem el ezeket a dolgokat, mert már kb. gyerekkoromtól arra vágyok hogy egy idegen is elfogadjon és szeressen úgy ahogy vagyok.
2020. márc. 7. 21:14
 9/24 anonim ***** válasza:

Tévedsz! Kifogáskeresés, és pesszimista negatív hozzáállás helyett inkább változtathatnál nézőpontodon és lehetnél pozitívabb!

Addig, amíg utálod magad, rokonaidon kívül senki nem fog szeretni téged.

2020. márc. 7. 21:14
 10/24 anonim ***** válasza:
Szerettem én is valakit aki ugyanígy volt ezzel, hogy gyerekkora óta sose mondott neki semmi pozitívat, nem szerette őt senki. Mindig próbáltam őt biztatni, dicsérni, de egyszerűen nem fogadott el tőlem semmi ilyesmit. Lehet hogy veled is ez a baj.
2020. márc. 7. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!