Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell ilyennek lenni?
Ha megnézitek rengetegen felteszik azt a kérdést hogy: Lehet hogy terhes vagyok?? csak nem mind1 hogy mi alatta a magyarázat...ha azt írják alatta hogy nem védekezek de vigyáztak...akkor mindjárt azok a válaszok jönek hogy igen biztosan az vagy..meg persze a lehurrogások. Ha azt írják hogy elszakadt a gumi akkor meg mindenki hogy jajj nem lesz baj meg stb...
Miért is??? nem vagyok kiváncsi taplók válaszára..köszi
de miért kell ilyen kérdést feltenni?
Ha 8 gumit húz a fas*ára és 12 tablettát vesz be akkor is lehet terhes. Így távolról ki tudná megmondani???
Értelmetlen kérdésre meg jó hogy lehurrogás van.
22:04-nek igaza van, a legnagyobb gond a 14-15 éves csajszikkal van ilyenkor... de ha nem szerelemből, a "tömeghóbort" miatt van minden, mert "ciki szűznek lenni". Csak mert az amcsik elkezdték ezt a "divatot" ezek a kis hülyéék pedig majmolják őket... ha nem, akkor jön a kiközösítés. Szánalmas
A kérdezőtől pedig ez jogos, én is elgondolkoztam már, miért nem lehet normálisan válaszolni pár kérdésre. Taplók mindig voltak, most is vannak, és lesznek is. Az ilyen kérdést feltevők helyében én idegbajt kapnék XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!