Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki mit gondol arról, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit gondol arról, ha egy pasinak (át) látszanak a nemi szervei (nek körvonalai) gatyában?

Figyelt kérdés
Van egy pasi, a szűkebb fazonokat szereti, mindig is olyat hordott, a mostani csőgatyái is olyanok, hogy nem a combnál van a s*gge. De csak nagyon hidegben hord alsót, mert utálja, és hát így elég jól látható a f*rka, ahogy oldalra van téve a combjánál, meg kivehetők a golyói is. Ha meg olyan az anyaga, sőt világosabb a színe, egészen látható a farka mérete, formája, a makkja. Gyakran megbámulják az utcán, buszon, kiscsajok is sokszor röhincsélnek vagy megjegyzéseket tesznek rá, meg "jézusúristen, azt nézd meg!"-eznek. Ti járnátok ilyen pasival? Egyáltalán mit gondoltok erről? Nektek tetszik, ha egy pasi nem rejtegeti az adottságait? Vagy undorítónak tartjátok, és szólnátok neki? Akinek van már egy bizonyos mérete, az ne hordjon szűk fazont?
2010. júl. 24. 20:30
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
énse.
2010. júl. 24. 22:39
 22/28 anonim ***** válasza:
Ha bejön a srác akkor mindegy hogy hordja a gatyáját
2010. júl. 25. 00:02
 23/28 anonim ***** válasza:
42%
A balettre emlékeztet.
2010. júl. 25. 00:39
 24/28 anonim ***** válasza:
Diótörő
2010. júl. 27. 10:36
 25/28 anonim ***** válasza:

Nekem tetszene sztem..:$:D

De,azért ne mindig csak szűkebb gatyát vegyen fel:D

L.15

2010. júl. 27. 12:01
 26/28 anonim ***** válasza:
szólj rá hogy nem XL es gatyát hogdjon ha XXL a mérete
2010. júl. 27. 12:04
 27/28 anonim válasza:
sztem ez eléggé durva. sztem én nem járnék vele a leirtak alapján. De te tod.:)
2010. júl. 27. 15:26
 28/28 A kérdező kommentje:

Nem hord xl-es gatyát egyáltalán, és egyáltalán nem xxl-es a mérete, de azért van is neki mivel örömet szereznie.

15 L - végre más vélemény is... Nem mintha a többiekét ne fogadnám el, csak azt hittem, már kisebbségben sincs senki a túloldalon.

2010. júl. 28. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!