Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, akiknek van autója, a ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, akiknek van autója, a ti párotok segített benne anyagilag?

Figyelt kérdés
Vagy szülők? Vagy teljes mértékben te vetted?

2020. márc. 1. 09:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Magamnak vettem. Az autó pont egy olyan dolog amihez semmi köze nincs a párodnak. Nálunk is csak az megy közösből ami valóban közös és a közös élethez kell. Az, hogy ki milyen autóval jár pont nem tartozik ebbe bele. Semmilyen nagy értékű dolgot ami nekem kell nem vennék közös pénzből senkivel.

De egyébként semmi értelmét nem látom az ilyen céloknak ha az ember nem magának veszi, nem ő dolgozik meg érte. Kb semmilyen jelentősége nincs az autónak ha nincs ott mögötte az a sok munka amit belefektettél hogy legyen. Én azt látom, hogy akinek alárakták az autót az kicsit se értékeli, ha összetöri összetöri, nem tartja karban normálisan stb. Teljesen más ha tudod, hogy x hónap munkád van mögötte és egyedül érted el.

2020. márc. 1. 11:22
 12/20 anonim ***** válasza:
81%
Miért a nőkre elezted ki a kérdést?
2020. márc. 1. 11:25
 13/20 anonim ***** válasza:
48%

Most mit vársz? Szerinted az a kategória, akinek autót vesznek, itt fog lógni és leírja, hogy neki úgy vették? Ugyan már...

A főnököm fia is vett egy autót a barátnőjének. A csaj persze dolgozott, valami egyszerű, részidős melót, a családja nem volt pénzes, ő meg egy full új 10 millás autóval kezdett mászkálni, amit úgy adott elő, hogy saját pénzből vette.

Amúgy meg örök igazság: Majdnem mindenki "saját" erőből ér el mindent. Még a politikusok gyerekei is ezt mondják.

#12: Mert nők ritkán vesznek nagyobb dolgokat férfiaknak, fordítva jellemzőbb.

2020. márc. 1. 11:29
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Volt autóm, teljes mértékben én vettem. Mire megismerkedtem a párommal, már céges autóval jártam, így a sajátot eladtam. Utána már közöset vettünk, amikor szükségünk lett rá, de én használom zömében csak.
2020. márc. 1. 12:24
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Magam vettem saját pénzből!

N27

2020. márc. 1. 12:49
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a férjem vette ajándékba szülinapomra! Nem azért mert lusta nem dolgozó nő vagyok, hanem én sajnáltam rá és minden pénzem a háztartásba meg a ház szépítésébe tettem. ☝️
2020. márc. 1. 13:08
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Szüleimtől kaptam ajándékba.
2020. márc. 1. 16:24
 18/20 anonim ***** válasza:
Nálunk a párommal közösen vettük az autót nem is volt kérdés se probléma mert természetesnek vette.
2020. márc. 2. 05:50
 19/20 anonim ***** válasza:
Nekem a pasim vette.
2020. márc. 2. 05:57
 20/20 Pupusz ***** válasza:
Én a feleségemnek vettem a harmadik autóját is. Ez volt az álma. Két kocsi pedig kell, mert vannak gyerekek és amikor csak egy kocsink volt, nehéz volt összeegyeztetni, hogy kinek, mikor kell. Dolgozott, mikor összejöttünk, 14 éve, én nem akartam, hogy tovább dolgozzon. Azóta otthon van, intézi a gyerekeket és a háztartást. Én pedig szervízelem, mosatom az ő autóját is. Így alakult ki. Nem tartom extrém dolognak, az autó egy használati eszköz, mint a mosógép, tv, mikró, mobil stb. Az ára csak, ami borsosabb, a funkciója alap. Mifelénk ráadásul igen körülményes tömegközlekedni, nem is várom el, én magam sem tenném szívesen.
2020. márc. 2. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!