Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, összejönnétek egy pasival csak azért mert milliomos?

Figyelt kérdés
2020. febr. 29. 13:12
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
83%
Mi az értelme egy ilyen kérdésnek? Csak annyi, hogy a válaszolo nök egyik részét leri-ancozd, a másik részét meg hazug ri-ancozd????
2020. febr. 29. 15:46
 12/29 anonim ***** válasza:
75%

Mi ez a lepontozás???

1#

2020. febr. 29. 16:28
 13/29 anonim ***** válasza:
82%
"Csak azért, mert milliomos" biztos nem.
2020. febr. 29. 17:49
 14/29 anonim ***** válasza:
81%
Nem. Nem vagyok k.
2020. febr. 29. 22:22
 15/29 anonim ***** válasza:
76%

Ha vannak orokosei, ha vele kell lenni, ha rogadtul nem az az erdeklodese, mint nekem, nem ugy kepzeli el az utazast, mint en, akkor egyszerubb prosikent felretenni.

Amugy nem magyar milliomost ismerek, aki hatvan, iszonyuan szexi, motorral Namibia, meg a Selyemut, qrva jo fej. Vele keves penzzel is lennek, de a felesege aso, kapa.

2020. márc. 11. 10:34
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Mit jelent hogy milliomos ?

Pasimnak is vannak milliói hisz külföldön dolgozik havi egy milliót keres . Jól is néznénk ki ha nem volna több milliós bankszámlája (10 éve vagyunk együtt akkor még 100 ftja se volt szóval nem a millioiert jöttünk össze)

Szóval nem élünk úgy mint a milliomosok nem járunk egzotikus utazásra nincs kavsalabon forgó palotának. Imádjuk a "proli " életünket. Nem 5000 ftos koktélt iszunk , be se megyünk olyan helyre ami ilyen nívós. A roze fröccsöt szeretjük és a sátras fesztivált.

Ha valamiért szakitanank nem jönnek össze olyan nagy betűs luxus milliomossal. Egyszerűen mert más világ vagyunk. Hiába a pénz ha én nem kivanom a luxus életét O meg nyilván nem "sullyedne" le hozzám.

2020. márc. 11. 11:13
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem,mivel én csóró vagyok.Rég elmúltam 16,szörnyen kínos lenne ha mindent a pasi fizetne mert nekem nem tellik rá.
2020. márc. 19. 18:02
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, milliomosnak számít-e, de mellette nem lett volna anyagi gondom soha az életben. Egy ideig együtt voltunk, de úgy éreztem, meg akar vásárolni, le akar kötelezni, annyi mindent adott volna, ami miatt egy életre adósának éreztem volna magam. Eleinte tetszett ez az ismeretlen életmód és igazi nőnek éreztem magam, de aztán egyre jobban rabnak kezdtem magam érezni és végül kiléptem. Sajnos a szívem nem eladó.
2020. márc. 19. 20:29
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Csak azért mert pénze van, nem jönnék össze, lehet a világ leggazdagabb embere, akkor se, az indok amiért összejönnék: ha Igazi és igaz szerelem.

Szerintem ezek a kérdések noname kérdések, ne haragudj, több ilyen pasi kérdését láttam már, akik nem csak fikcióból gazdagok. A gazdag ember nehézsége, hogy kérdés, hogy őt szeretik-e vagy a pénzét. De igazából szerintem a gazdag emberek gyakran nem a megfelelő helyen keresgélnek. Gyakran álruhában ismerkednek egy álca garzonnal, amit egyrészről megértek, másrészről egy őszinte, kedves, becsületes, jótékony, segítőkész nőnek azért lenne megalázó ez a hazugság, mert tesztelve volt, és próbák sorai elé állította, hogy csekkolja, hogy a pénze kell-e, és emiatt olyan szövevényes hazugságokra is képesek időnként gazdag emberek, hogy utána lehet a sok hazugsága miatt fog eltávolodni tőle az aki tényleg szerette.

Szerintem nagyon egyszerűen le tudja valaki csekkolni, hogy a pénze kell-e a nőnek, vagy a pasi, az együtt töltött idő alatt. Az együtt töltött idő milyenségéből és hogy az alatt az idő alatt mennyiszer visszakozott a hölgy mikor az úriember valamit venni akart neki, illetve bizonyos ajándékokra mennyiszer mondta azt hogy nem, mennyiszer utasította vissza, és hogy kért-e magától anyagi dolgokat a párjától vagy sem.

2020. márc. 30. 09:43
 20/29 anonim ***** válasza:
35%
Siman 26N
2020. máj. 4. 11:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!