Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálta ezt az exem?
Együtt voltunk barátommal 1 évet, én ezalatt sokszor bután viselkedtem, így szét is mentünk,tudom hogy én rontottam el. Rá pár hónapra megkerestem, kibékültünk, változtam sokat (jó irányba),ő mégis kibeszélt a barátjának a hátam mögött, hogy szerinte csak ő tesz ebbe a kapcsolatba, van egy stílusom stb, magyarán sosem hitte igazán el,hogy miatta változtatok... nekem persze a szemembe azt mondta látja a változást, imád velem lenni ésatöbbi . Terveztük az összeköltözést, már a lakást néztük, viszont közbejött egy kis gond (a szülei miatt..) és volt egy olyan mondata, hogy ha megyek vele, akkor megyek, ha nem, akkor nem, DE szeretné nagyon ha mennék...
Itt már elindult bennem a lavina lefelé.
Ezekután tudtam meg, hogy milyen stílusban beszél rólam a hátam mögött.
Akkor már tudtam, hogy sajnos ennek itt a vége. Leültem vele és közösen mondtuk ki, hogy ő jobbra, én balra. Megmondom őszintén megkönnyebbültem. :)
És szerintem ő is.
Aztán ugye nem töröltem sehonnan, de egy idő után idegesített, hogy bármilyen képet kiteszek, ő az első aki megnézi, de mindent megnézett.
Egy hónap után megelégeltem és letöröltem mindenhonnan. Eltelt NÉHÁNY óra és kaptam is az üzenetet, hogy azt hitte nem haragszunk egymásra és miért kellett kitörölni? És akkor most már nem is ismer... Tehát folyamatosan nézte az adatlapom.
Igazából nem érdekelt a dolog, elkönyveltem hisztinek és kizártam az életemből.
Eltelt azóta 8 hónap kb, nekem nemrég lett új kapcsolatom, majd egyik nap bejelölt ismerősnek exem, de vissza is vonta a jelölését.
Nem igazán értettem a dolgot.
Ti mit gondoltok erről?
Én 25L, ő 28F
Elég gyerekes ez az egész story. Mint valami tini szerelem.
Majd rá jössz, hogy újra melegítve csak a töltött káposzta jó.
Majd érezni fogod, hogy ha el jött az igazi. Nyilván nem ő volt az.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!