Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan szemely akire csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan szemely akire csak a gazdagok buknak? Kisugarzas?

Figyelt kérdés
Van egy csoporttarsam az egyetemen. (jogi karra jarunk) es azt vettem eszre, hogy folyamatosan csak a nagy gazdag pasik irogatnak neki. Egyszer beszoltak neki, hogy mikor lesz mar festo baratja, mire azt mondta, hogy lenne festo baratja de olyanok nem irnak neki. Hogy lehet, hogy valakinek csak a gazdagok irjanak? Es ok tenyleg gazdagok illetve gazdag szulok gyerekei. Andrassy-n tobb lakas, biro, ugyesz gyerekei. Ez a kisugarzason mulik vagy min? A lany egyebkent szep, buliba ha talalkozunk vele tenyleg sokan megnezik bar az o szulei nem ennyire tehetosek. Egyebkent tenyleg erdekel, mert valoban vonzo hogy szalon Mercivel hozzak vagy az uj a8-al.. neha abrandozok En is 🤷🏼‍♀️Azt azert szabad nem? :D
2020. febr. 27. 13:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Te kan vagy nőstény vagy-e?
2020. febr. 27. 13:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Én legalábbis magamból indulok ki. Ha látok egy csajt, aki tetszik megnézem. De hamar le lehet szűrni, hogy "osztály beliek" vagyunk-e.. Ha látom, hogy a nadrágja annyit ér, mint én telefonnal együtt, nem nyomulok rá, mert lehet szép, lehet aranyos, kedves, de nem tudnám fenntartani. És lehet ez a lány is ilyen.. Látszik rajta, hogy szép, esetleg túl szép.. Ilyennél sem feltétlen éri meg bepróbálkozni. Kinek hiányzik az az érzés, hogy a csaját naponta 10en szólítják le, mert olyan jól néz ki? Ha én 10/5-6 vagyok, nem szólítok le egy 10/10es csajt..
2020. febr. 27. 14:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Elképzelhető, hogy míg a gazdag-vadászó illető életével foglalkozol, a tied semmilyen irányba sem fog haladni, ha ennyi időd van a másikéval foglalkozni. Ha nem akarsz olyan lenni, ne legyél olyan, ennyi.
2020. febr. 27. 14:54
 4/6 anonim ***** válasza:

Alapvetően kisarkítva kétféle gazdag ember létezik.

Az egyik akinek kell egy kirakatnő akit megbámulnak ha kiszáll a fullos verdából, aki jó mutiba. Aki elég butácska, naív, azt csinálja amit a pali mond neki. Szerintem senkinek nem kell az ilyen kirakat cicababákat bemutatni.

A másik kategória meg akinek az a minden, hogy építi az életét és halad előre, az élete a munka és emiatt van sok pénze. Na ők azok akik nem fognak egy cicababát pénzelni. Ők olyan nőt keresnek aki hozzájuk hasonló és már elsőre látszik rajta, hogy törtető típus akivel fel lehet építeni felesben egy életet.

A csoporttársad a kettő közül valamelyik. Azt, hogy melyik te tudod, te ismered.

2020. febr. 27. 17:21
 5/6 anonim ***** válasza:
53%
#4 mindig ez a fekete fehér kètpólusú, dobozolós gondolkodás. Én pl egyik sem vagyok. Millio felett keresek, a barátnőm pedig egy "átlagos" diáklány, csinos de nem kiöltözős, és nem is törtető. Teszi a dolgát, szereti, jó benne, de ennyi.
2020. febr. 27. 18:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Mivel jogi karon tanulunk is gondolom a 2. Opcio lehet. Annyira nem butacska.
2020. febr. 28. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!