Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnak is van olyan barátnője...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is van olyan barátnője aki mindent a párjától vár el? Aki szinte semmit nem tud megoldani egyedül?

Figyelt kérdés

Még a postára sem tud elmenni feladni egy csomagot. A saját, egyéni céljait is velem akarja elintéztetni mert szegény, szomorú hogy ezt kell mondani, de béna, kétbalkezes. Hivatalos ügyeket nem tud lerendezni, pedig igen egyszerűekről van szó csak. Sorolhatnám még...

Olyen mint aki hirtelen a múlt századból csöppent ide és nem is akar változtatni túlságosan konzervatív beállítottságán.

2020. febr. 26. 01:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
61%

Miket nem tud elintezni?

Szerintem nincs azzal semmi baj, ha segítséget kér valaki.

Hány éves? Talán még tapasztalatla.

2020. febr. 26. 12:07
 12/13 A kérdező kommentje:
Elmondom, 30 éves.
2020. febr. 26. 13:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Nőből nem ismerek ilyet. Férfiból viszont rengeteget pedig ők is a 30 éves korosztály. Sosem értettem miért kell ilyennel együtt lenni. Kokrétan van amelyik nem tudja, hogy milyen kenyeret vagy mosószert kell venni, hogy kell befizetni a csekket... Az ilyen milyen munkát csinál otthon? Az ég világon semmit. Sosem értettem miért jó pótmamának/papának lenni és úgy nevelni a párodat mint egy 6 évest. Bár egy okosabb 6 éves is tudja szerintem, hogy milyen kenyeret szoktak venni.
2020. febr. 26. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!