Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha az exem teljesen tönkretette az
önbizalmam?
Figyelt kérdés
Előtte még úgy ahogy elhittem magamról, hogy én is jó vagyok, de miután összejöttem vele az önbizalmam még magasabb lett. Eleinte folyamatosan bókolt nekem, udvarolt nekem ahogy még senki más előtte. Azt mondta hogy még senkibe nem volt ilyen szerelmes, mint belém, hogy szeretne engem elvenni stb. Én pedig magamba annyira vágytam arra, hogy valaki ilyen komolyan vegyen, annyira sokszor mondta ezt, hogy végül el is hittem. De a kapcsolat utolsó heteiben már más nőket dicsért előttem, volt úgy hogy az exeit, ezután szakított is. Ő pedig azóta boldogságra lelt, mert az új barátnőjét már 2 hónap után el is jegyezte. Ő nyert, én meg mint mindig, csak veszítettem. Nekem meg örökre hozzá kell szoknom a gondolathoz, hogy nem kellek senkinek sem eléggé, nem vagyok soha eléggé szerethető. Már semmit se tudok elhinni magamról, még ha valaki jót is mond rám.
Nem bízol önmagadban! Miért? Légy férfi! (tudom, hogy nő vagy, mégis leírtam)
Nem szabad ekkora búskomorságba esni, hanem igyekezz párt találni és ne higgy a mézes-mázas szavaknak. Nem Te vagy egyedül, aki csalódott a szeretett férfiben. Fel a fejjel, előre!
Ffi.
2020. febr. 25. 20:48
2/12 anonim válasza:
Nehéz lesz újra biznid valakiben, de ne add fel
2020. febr. 25. 20:51
3/12 anonim válasza:
Ahelyett,hogy magad sajnaltatod tegyél azért,hogy tetszel magadnak!!! Amíg magad nem szereted kívül vagy /és belül addig más sem fog !! Biztosan nem elég rossz neked ha nem változtatsz ! Sz*rd le az exedet. :) kit érdekel,hogy eljegyezte . B*ssza meg magát. Majd vége lesz . :) 2 hónap után eljegyezte .. Szép.. nagyot fog koppani. O mar elbaszta viszont neked sok új lehetőség adódik. :) regisztrálj fel egy tarskereso oldalra, elfoglaltságnak jó :D
2020. febr. 25. 20:57
4/12 anonim válasza:
Ne mondogasd magadnak ezeket a butaságokat mert a végén elfogod hinni (bár már lehet keső), de ezekkel a gondolatokkal csak egyre mélyebbre és mélyebbre ásod magad.
Hidd el h van a világban aki szeretne és imádna téged, az hogy rosszul választottál vagy legalább is rossz vége lett ennek a kapcsolatnak az nem jelent semmit. Én is így voltam a 0rul tornáztam fel az egomat annyira h belemertem vágni egy kapcsolatba aztán nőttön nőtt de a végére teljesen leépítettek. És habár kis teret kell adni a szomorúságnak néha nem szabad hogy teljesen átvegye az uralmat (mondom én aki felett átvette, és szétestem de nagyon). Ismerked és keresd azt aki megérdemel és szeret és akit te is szerethetsz és boldog lehetsz, mert van ilyen. Sajnos a világ nem olyan mint a filmekben hogy minden az ölünkbe hullik meg egyből nagy szerelem esküvő gyerekek happy end, rengeteg fájdalom és sz a r is lesz még de erősnek kell lenned mert ez így nem élet. És ne úgy fogd fel h ő nyert és te vesztettél hanem hogy vége lett és inkább most mint mondjuk pár gyerek után vagy 20évnyi házasság után 50+ évesen esetleg megcsalással. Őrülj neki h vége, ha nem tudott értékelni süsse meg amilye van meg a hizelgő super szerelmes szövegét ami csak felszedős duma volt h megkaphasson. Sokan így játszanak, de miután oda dobod magad és látják h megkaptak megunnak és keresnek valakit akivel nagyobb kalandot csinálhatnak. Adj magadnak egy kis időt és teret, aztán egy nagy levegő után kezdj el újra ismerkedni és kicsit reálisabban hozzá álni a dolgokhoz, és nem bedölni minden mézes mázas bóknak.
f/26
2020. febr. 25. 20:58
5/12 A kérdező kommentje:
Ahogy hallottam ő már hamarosan házasodni is fog. Valahogy nem megy ki a fejemből az a gondolat, hogy én vesztettem, ő meg nyert. Amúgy úgy próbálta előadni magát, mint ha ugyanazokat a dolgokat szeretné mint én.
2020. febr. 25. 21:03
6/12 anonim válasza:
Nem szabad mindenkinek mindent elhinni, csak hosszabb idő után.
2020. febr. 25. 21:07
7/12 A kérdező kommentje:
De az új nőjének még se hazudott soha, sőt még olyan komolyan is veszi, ahogy engem még soha senki
2020. febr. 25. 21:08
8/12 anonim válasza:
Csak magadra koncentrálj ne az exedre. Szerinted mennyi esélye van boldog lenni ?? 2 hónap után?? 2 hónap után szexeltem a mostani parommal .. nem pedig elvegyen. Adok nekik a boldogra (hosszú távon) 5% :D nehogy azt hidd ,hogy ő nyert. :D
2020. febr. 25. 21:14
9/12 anonim válasza:
Építsd fel ;)
2020. febr. 25. 21:38
10/12 anonim válasza:
Ha ennyire zavar hogy "nyert" akkor valahogy kompenzálj, kicsit oltogassad ha látod. Úgy látszik nagy játékos vagy ha szeretsz nyerni :) De a párkapcsolatban nem nyerned kell, hanem fejlődni, ez egyébként sokszor az élet egyéb területeire is igaz :) Inkább térj vissza az alapokhoz ahogy láttad magad, és már ne hagyd hogy valaki befolyásoljon ilyenekkel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!