Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexre jó de párkapcsolatra nem?
Mert akivel szexelsz azzal csak szexelsz, akivel meg kapcsolatod van azt bemutatod mindenkinek, el kell viselned az egyéniségét, a viselkedését stb. A szex a kapcsolatnak csak egy része, nem pedig az egésze. 30/F
2020. febr. 25. 19:04
Mondok egy példát: egy diplomás férfinak jó lehet szexkapcsolatra egy szép pultos lány, de többet nem akar a lánytól, mert diplomás vagy főiskolás/egyetemista lányt szeretne komoly kapcsolatra.
2020. febr. 25. 19:05
Te nagyon megszívtad ez a világot, úgy érzem.
2020. febr. 25. 19:05
Még nagyon fiatalka vagy igaz?
A szex az szex, ahhoz bőven elegendő az is ha jól néz ki a másik.
2020. febr. 25. 19:09
Nem kell belemenni, ha nem tetszik, nem kötelező. Aztán nem lesz rinyálás.
2020. febr. 25. 19:14
Zsenge koromban én is ezt hittem, most már 43 évesen tudom, hogy a vonzalom nagyon kevés egy párkapcsolathoz (teszem hozzá a szerelem is).
2020. febr. 25. 19:40
2es igen ez ismerős mint pultos lány.
A srác meg nagyon művelt volt, csak az élethez volt full buta úgyhogy sosem értettem ezt a hozzaallast :D
Hiaba a végzettség ha valaki alap dolgokkal nincs tisztaban...
2020. febr. 25. 20:03
Milyen alapdolgok?
Háromszor annyit keres alapjáraton mint te.
K**va jó dolog a büszkeség, de kitörölhetitek vele a seggetek, meg az életrevalóságotok, ha azon megy a rugó, hogy a krumplit rakva, vagy főzve egyétek.
Az élethez pénz kell, ezen kár vitázni. Sokszor azért nem tudják az alap dolgokat, mert nincs rá szükség. Lehet egy villanykörtét nem tud beszerelni, csak az a különbség közte és közted, hogy amíg ő 5 perc alatt megtanulja, neked 6 éved rámenne, hogy megtudd csinálni amit ő.
2020. febr. 25. 20:26
Nem minden a külső, mert egy kapcsolat nem csak a szexről szól! Lehet az embernek akármilyen szép barátnője, ha közben meg nem lehet vele értelmesen beszélgetni, nem tud egy rántottát sem megcsinálni stb. Volt egy huszonéves kolléganőm akire illett az, hogy csak szexre lenne jó! Ugyan jól nézett ki, de rettentő buta volt, és úgy mászkált mint valami élő halott, meg folyton nyavajgott. Én nem tudnék élni egy ilyennel.
2020. febr. 25. 21:22
A szexhez elég a testi vonzalom is és bevallom volt olyan szexkapcsolatom amiben ez sem volt túl erős de akkor az ott jó volt. A szexkapcsolataim kivétel nélkül olyanokkal voltak akiknek a személyisége nem vonzott. Soha egyikbe sem szerettem bele és ezt láttam is előre.
2020. febr. 25. 21:33
Kapcsolódó kérdések: