Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önzőségnek számít az, ha azt szeretném egy nőtől, hogyha együtt leszünk, akkor költözzön hozzám?
Figyelt kérdés
Van lakásom, de magányosnak érzem magam benne. Arra vágyom, hogy egy nő egyből ideköltözzön hozzám és éljük a közös életünket. Nem nagyon merem szóvá tenni ezt, mert félek attól, hogy ő azt fogja hinni, hogy egy cselédet keresek. Nem titkolom azért is keresek magam mellé egy társat, hogy könnyebb legyen az életem, de nem cselédet keresek, házimunkát természetesen közösen végeznénk el. Önzőség e tőlem az, hogy szeretném, ha az élettársam is lenne?2020. febr. 25. 13:52
1/10 anonim válasza:
Nekem ezzel csak annyi a bajom, hogy egy tök ismeretlent akarsz magadhoz költöztetni. Mi van, ha egy nap mire hazamész,kipakolja a lakást?
Másrészről nőként biztos nem költöznék egy idegenhez. Ehhez normális kapcsolatban idő kell.
Olyat találhatsz akinek nincs megoldva a lakhatása hosszabb távon. Olyan biztosan belemenne egy ilyen dologba.
2/10 anonim válasza:
Nem az erről álmodozni. De bírd ki, és mégse az első randin kérd meg erre :) Az emberek nem mindig hallják szívesen az ennyire konkrét terveket, amikbe illeszkedniük kell, jobban szeretik, ha megkérdezik őket, mit szeretnének. Aztán nem biztos, hogy ő akar hozzád költözni és nem fordítva tartaná praktikusnak, meg élettársat keres és mondjuk nem házasságpárti. Meg kell találni azt, akivel a vonzalom és a célok is közösek, de mérlegelni kell, hogy ha kiderül, hogy bár nagy a szerelem, de az elképzelések nem egyeznek, létezik-e kompromisszum... ha a madárkádnak nem tetszik a kalitka :)
3/10 anonim válasza:
Nincs baj ezzel, sok nő hasonlóan go gondlkodik. Szinte azonnal költözne. Én fél evet akartan várni a barátommal es vártunk is. 3 napja költöztünk össze hivatalosan de már elotte is sokat voltam nála...
4/10 anonim válasza:
Nem önzőség, de a legtöbb nő erre nemet mondana.
A nő házával, holmijaival mit kéne kezdeni szerrinted? Adjon el minden és függjön tőled vagy üljön rajta?
5/10 anonim válasza:
"Arra vágyom, hogy egy nő egyből ideköltözzön hozzám" - Ha egy nő ebbe belemegy, kezdhetsz gyanakodni, hogy nem tisztességes.
6/10 anonim válasza:
Szigorúan véve önző késztetés (elvégre magadnak akarsz jót), de teljesen normális, mindannyian tele vagyunk hasonlókkal, egyáltalán nem szégyellnivaló. De tényleg ne ezzel kezdj ismerkedésnél. Ha jól alakul a kapcsolat (és mondjuk nem laktok egymástól messze), akkor úgyis sokat lesz nálad, még ha nem is költöztök össze.
7/10 anonim válasza:
Nem önzőség, viszont nem szabad elvárásnak sem lennie a partnered felé, s türelmesen ki kell várnod, amíg a párodnak ez a lépés magától értetődővé, belülről természetesen jövővé válik. Lehet, hogy egy hónap után, lehet, hogy egy év után jut el a partnered ide. Ha belegondolsz, azért ez egy hatalmas döntés egy nő részéről, a függetlenség önkéntes feladása, amely szerencsétlen esetben a kapcsolat tönkremeneteléhez is vezethet, nem szabad tehát siettetni. Ki kell várnotok, míg megérik rá az idő. Nekem volt olyan párkapcsolatom, hogy hozzám költözött a társam, s ez annyi sok feszültséget okozott, hogy két héten belül szétmentünk. Nagyon más dolog ám hétvégéken és esténként találkozni, és más, amikor el kell viselni azt is, hogy a másik rosszkedvű, irritábilis.
8/10 anonim válasza:
Egy picit szerintem önzőség, mert ha esetleg szétmentek, nem biztos hogy a lánynak lesz hova mennie. Meg azért egyből összeköltözni, nekem elég meredek lenne.
9/10 anonim válasza:
Én 2 hónap járás után költöztem a páromhoz. Barátnőim szintén kb 2 hónap után. Valakinek jól sült el,valakinek nem. Ha annyira nagy a szerelem,akkor 1-2 hónap után úgyis szóba jönnek ezek a dolgok. Annyit azért bírj ki,mert első pár randin ezt megemlíted és minden nő el fog futni.
10/10 anonim válasza:
Nem önzőség, csak hatalmas butaság és felelőtlenség. Ahhoz meg kell előbb ismerni a másikat. Legalább annyira, hogy kiderüljenek a nagyon egyértelmű vörös zászlók ha vannak. Ez azért hónapok kérdése. Néhány hétig, hónapig bárki mutatja neked a szebbik arcát. A fontos dolgokhoz való hozzáállásást se fogod valójában megismerni rövid idő alatt. Egy gyakorlatilag ismeretlennel összeköltözni egyáltalán nem egy értelmes döntés. Szerintem semmilyen normális ember nem megy bele ilyenbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!