Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nálatok is az asszony megőrül,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok is az asszony megőrül, mikor fánkot csinál?

Figyelt kérdés
Kinyitom a kamrát, mert kell onnan valami, rám szól ne nyissam ki, mert bejön a hideg. Akkor hogy vegyem ki onnan ami kell? Bejövök a konyhába, ne nyitogassam at ajtót, mert kimegy a meleg. Akkor hogy menjek be csukott ajtón? Ne szellőztessek, mert összeesik a tészta. Akkor mit csinálhatok? Mert nekem miért pont akkor kell minden, mikor ő fánkot csinál? Tiszta bolond, mintha az élete múlna rajta vagy én nem tom, pedig csak egy hülye fánk.. Másnál is ilyen az asszony, vagy csak nekem sikerült kifognom?

2020. febr. 23. 09:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Tanuljál meg sütni-főzni, akkor majd tudni fogod mi a baja.

Rendeljed a kaját és nem lesz ilyen baja. Neked az a baj, hogy normális kaját akar csinálni, másnak meg az, hogy nem akar csinálni.

2020. febr. 23. 10:10
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha te csinálnál valamit és miatta sz ar lenne az eredmény mosolyognál?
2020. febr. 23. 10:17
 13/18 anonim ***** válasza:
15%
Enyém nem problémázik. Ha sütni támad kedve, akk elintézi, rinya nélkül.
2020. febr. 23. 10:33
 14/18 anonim ***** válasza:
50%
Fánkot a lidlből
2020. febr. 23. 11:10
 15/18 anonim ***** válasza:
21%
Öreg háziasszony vagyok, ezer fánkot megsütöttem már hisztik nélkül. Én a gyúrólapon, tállal letakarva kelesztek, így a kelesztés alatt termelt saját hőben dagad meg a tészta , még a tálat is felemeli, akkorára :)
2020. febr. 23. 11:19
 16/18 A kérdező kommentje:
Visszaszívok mindent amit írtam, ez a fánk isteni. Ilyet a boltba biztos nem lehet kapni.
2020. febr. 23. 11:49
 17/18 anonim ***** válasza:
Nekem anyám volt ilyen. Elfelejtette, hogy nem ehetek gluténes kaját és sütöttem magamnak mirelit pizzát mire megszolal, hogy önző vagyok és, hogy ő ott akarta keleszteni a tésztát és, hogy a fejemhez vágja, ha miattam nem fog sikerülni.
2020. febr. 23. 16:35
 18/18 anonim ***** válasza:
#16: Küldjél nekünk is :D
2020. febr. 23. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!