Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok is az asszony megőrül, mikor fánkot csinál?
A kelt tészta "meg tud fázni". Állandó hőmérséklet kell neki. Langyos hely, ami nem huzatos és ahol nem megy rá a hideg.
Ha azt szeretned, hogy finom és jó állagú legyen a fánk, akkor ne engedd rá a hideget, meditálgass egy helyben egy óráig.
Inkább örülj, hogy tud fánkot sütni 😅
Ami amúgy nem is olyan egyszerű.
Én is megőrülnék, ha így motoszkálnál folyton. Nekem az a kedvencem, amikor a férjem pont akkor akarna menni zuhanyozni vagy vécézni, amikor éppen a fürdőszobát takarítom. 10 percet hadd bírjon már ki. Te is 1 órát nyugodtan meglehetnél a helyeden, ha éppen süt-főz, a kamrából vagy a konyhából nem kellhet semmi olyan, ami létfontosságú és ne bírnál várni vele egy kicsit.
Amúgy szerintem nem bonyolult fánkot sütni egyáltalán, de a kelt tésztára valóban oda kell figyelni, ha azt akarjuk, hogy az eredmény jó legyen.
Jaj ez is milyen kamu. :D
Asszony...persze, amikor a pénztárnál hozzád szól a pénztároslány akkor befosol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!