Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nálatok is az asszony megőrül,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok is az asszony megőrül, mikor fánkot csinál?

Figyelt kérdés
Kinyitom a kamrát, mert kell onnan valami, rám szól ne nyissam ki, mert bejön a hideg. Akkor hogy vegyem ki onnan ami kell? Bejövök a konyhába, ne nyitogassam at ajtót, mert kimegy a meleg. Akkor hogy menjek be csukott ajtón? Ne szellőztessek, mert összeesik a tészta. Akkor mit csinálhatok? Mert nekem miért pont akkor kell minden, mikor ő fánkot csinál? Tiszta bolond, mintha az élete múlna rajta vagy én nem tom, pedig csak egy hülye fánk.. Másnál is ilyen az asszony, vagy csak nekem sikerült kifognom?

2020. febr. 23. 09:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
86%
Hát ez nagyon jó😀
2020. febr. 23. 09:35
 2/18 anonim ***** válasza:
86%
Érdekes, hogy nem tudsz egy órát a fenekeden maradni. Engem is idegesítenél ebben a helyzetben.
2020. febr. 23. 09:38
 3/18 anonim ***** válasza:
64%
Csak neked sikerült ilyet kifognod.
2020. febr. 23. 09:40
 4/18 anonim ***** válasza:
80%
Inkább örülnél neki, hogy fánkot csinál, tesz vesz a konyhában.. Ha lesz@rna és száraz kenyeret kellene enned akkor meg az lenne a baj. Te hálátlan disznó
2020. febr. 23. 09:47
 5/18 anonim ***** válasza:
68%
Asszonyom nincs, de anyám hasonlóan szokott viselkedni 😂
2020. febr. 23. 09:50
 6/18 anonim ***** válasza:
90%

A kelt tészta "meg tud fázni". Állandó hőmérséklet kell neki. Langyos hely, ami nem huzatos és ahol nem megy rá a hideg.

Ha azt szeretned, hogy finom és jó állagú legyen a fánk, akkor ne engedd rá a hideget, meditálgass egy helyben egy óráig.

2020. febr. 23. 09:51
 7/18 anonim ***** válasza:
87%

Inkább örülj, hogy tud fánkot sütni 😅

Ami amúgy nem is olyan egyszerű.

2020. febr. 23. 09:56
 8/18 anonim ***** válasza:
20%
Itt még kelt tészta sem kell az őrülethez. :)
2020. febr. 23. 10:06
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is megőrülnék, ha így motoszkálnál folyton. Nekem az a kedvencem, amikor a férjem pont akkor akarna menni zuhanyozni vagy vécézni, amikor éppen a fürdőszobát takarítom. 10 percet hadd bírjon már ki. Te is 1 órát nyugodtan meglehetnél a helyeden, ha éppen süt-főz, a kamrából vagy a konyhából nem kellhet semmi olyan, ami létfontosságú és ne bírnál várni vele egy kicsit.

Amúgy szerintem nem bonyolult fánkot sütni egyáltalán, de a kelt tésztára valóban oda kell figyelni, ha azt akarjuk, hogy az eredmény jó legyen.

2020. febr. 23. 10:09
 10/18 anonim ***** válasza:
25%

Jaj ez is milyen kamu. :D

Asszony...persze, amikor a pénztárnál hozzád szól a pénztároslány akkor befosol.

2020. febr. 23. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!