Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek van okom aggódni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van okom aggódni?

Figyelt kérdés

Kb két hónapja vagyunk együtt egy férfivel, aki most külföldön van síelni. Egy nagy társasággal ment volna, de végül egy női ismerősén kívül mindenki lemondta. Igazából bízok benne, de pl amikor beszélni akartam vele, akkor mondta, hogy mist nsm jó, mert azzal a csajjal van még. Pedig külön szálláson vannak és késő ahhoz képest, hogy nagyon korán szeretne kelni.

Szerintetek van okom aggódni?

2020. febr. 22. 21:04
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Hát a többieknek nen volt ingyen szállás, és az azért nem utolsó szempont, plusz ők voltak az elmúlt hetekben, nem úgy, mint ő.

Amúgy nem dögös a csaj, egyszerű barna, nem szoke.

És nem aggódom, csak kíváncsi voltam, főleg mert megkaptam már, hogy hogy engedhettem el egyedül?

Amit nem értek, nem vagyok az anyja.

És igen, szerintem elég szánalmas, ha elvárnam, hogy ne csináljon semmit, csak mert én hétvégén dolgozom. Főleg, hogy imád síelni.

És nem, nem egy tipikus szépfiú, egyáltalán nem egy macsó típus.

2020. febr. 22. 22:00
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy mondom, hogy simán lehet amit mond. Nem most fog ez kiderülni. Ha annyira sokat jár, hogy ingyen szállása van, akkor nem hiszem, hogy indokolt lenne hazudnia. Az ismerős meg amúgy is gondolom családban él és nem tölt vele csak egy kevés időt.
2020. febr. 23. 03:46
 13/13 A kérdező kommentje:
Január - február es november - december hónapokban két hetente megy, most miattam ebben a két honapban most ment masodszorra.
2020. febr. 23. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!