Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illik-e egy nőnek kezdeményezni a szexet?
Figyelt kérdés
Férjem eléggé tutyi-mutyi ilyen dolgokban. Az a baj a szexuális életünkkel, hogy én nekem kevés a heti 2-3 alkalom és többször szeretném. És nem csak a hálószobában, hanem máshol is. Illik-e nekem kezdeményezni és hogyan is tegyem ezt pontosan? Nem fog ettől "rossz" nőnek gondolni?2008. nov. 20. 18:19
1/6 anonim válasza:
Ha szeretitek egymást, nem hiszem, h férjed rossz néven venné, ha te kezdeményezel! Esetleg beszéljétek meg a dolgot, h legyen gyakrabban szerelmes együttlét! Szerintem kezdeményezz bátran, sok férfi szereti, ha éreztetik velük, h kívánják;) Ha máshol is szeretnéd, vezesd rá a férjed, h csináljátok változatos helyeken, ettől tuti nem fog elavulni és unalmas lenni a házaséletetek! Sok sikert!
2/6 anonim válasza:
Most akkor egyenjogusag van vagy sem? Siman kezdemenyezhetsz. Rossznak? Hat ha az neki rossz, akkor ott mas a baj!
3/6 anonim válasza:
szexben nincs olyan, h illik-nem illik...
4/6 anonim válasza:
egyetértek az utolsóval. Hogy ne illene??? az én férjem szokta mondani, mikor egy ideig csak ő kezdeményez, hogy tök jó lenne megint ha úgy jönne haza, hogy egyből térdelek. Sokat jelent egy pasinak hidd el ha szexi vagy és látja, hogy el akarod csábítani.
5/6 anonim válasza:
Bárcsak kevesellné a feleségem a heti 2-3 alkalmat :)))
Szóval öltözz úgy, hogy könnyen hozzádférjen bárhol (hosszú kabát, rövid szoknya, bugyi nélkül), de ha abbahagyjátok, azonnal takarjon. Aztán csak fel kell szólítani, hogy tegye meg férji kötelességeit, bárhol, ahol kívánod :)
6/6 anonim válasza:
Illik-e? Ijen nincs!! Én is házasságba élek,de még nem voltam házas akkor is én kezdeményeztem akár a parka voltun akár a konyhába!! Ja próbáld ki a konyhai ebédlő asztalon teteszeni fog!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!