Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tesz ilyenkor a pasi, ha igaz a szerelem?
Ha tévedett és a nö nehezen vagy alig tud túllépni a történteken , ( más növel keveredett gyanúba) , és a nö hajlandó kedélyesen beszélgetni vele , és tartani a kapcsolatot , de szexelni nem .
Tehát úgy érzem nem hibás azért mert más jobban tetszett neki , de ez elvette a kedvem a szextöl , mert nem én vagyok számára a legszebb .
Szeretem , de egyelöre szenvedek
Nem tartom kizártnak , hogy kapcsolatunk lesz .
Ha igazán szeret , mi lesz ? Lemond rólam vagy nem?
Elnézést kért de nem segitett , tagadott , de nem hiszem
Biztos meg fogok nyugodni de nem tudom mikor
Fél éven belül biztosan nem fogsz tudni benne úgy bízni, ahogy eddig. Nálunk ez a sztori 8 hónapos, szóval nem egyszerű feldolgozni.
Ha nem szexelsz vele, akkor mondjuk hamarabb összejön azzal a másik nővel. Ezzel nem azt akarom.mondani, hogy az érzéseid ellenére feküdj le vele, de a szexmegvonás nem túl célravezető.
Én azt kértem a páromtól az elején, hogy szakítsa meg a nővel a kapcsolatot. Teljesen. Szerinte ez teljesen felesleges, mert tudja kezelni a helyzetet. Semmi nem lesz köztük. Tudtommal nincs is, de tudom, hogy gondol rá.
Nem haragszom, van olyan, hogy az ember beleszeret valaki másba, csak szerintem egy ilyen helyzetben eleve gond van a kapcsolattal. Ahogy nálunk is. Ha a párod nem veszi ezt komolyan, nem akarja rendbehozni a kapcsolatotokat, hanem csak legyint a dologra, akkor engedd el.
Legalábbis nálunk az a helyzet, hogy én kértem, hogy kezdjük előlről. Randizzunk, töltsünk együtt sok időt, találjuk meg a másikban újra, amit régen is. De ő ezt nem tartja szükségesnek.
Beszéljetek, mondd el neki, hogy mit szeretnél tőle. Kérdezd meg, hogy mit hiányol a kapcsolatotokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!