Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyikre teszed a voksot? Van 2 fiú, mindkettőnek tetszem az egyik szeret is azt mondja. KORT ÉS NEMET ÍRJ!
1: 18éves
ő az aki szeret
kedves/aranyos
izmos
van kocsija
nem szegény család
tanul
2: 20éves
nem szeret
nincs autója
nem pénzes
aranyos/kedves
3napja van munkája
nem izmos /átlagos/
Mind2 szimpi, és amiért leírtam hogy most van e pénz vagy nincs vagy autó attól még nem vagyok, pénzéhes.De azért szerintem jó ha van.
Na de segítsetek eldönteni.
Mert nem tudok dönteni, mert ha bármelyikkel talizok, mindkettővel jól érzem magam.
És mindkettő komoly kapcsolatot szeretne.
Mind2vel jól érzem magam
Hát ez egy f@szság, amit megtudtál róla :D
Nem mondom, hogy rasszista, meg ilyen hülyeségek, mert a cigók többségét én is úgy utálom, ahogy vannak, mert kiérdemelték, de tényleg ebből akarsz ítélkezni, hogy megtudtál róla egy ilyen infót? Nem ismerted meg eléggé már ahhoz, hogy tudd, hogy ő nem csinálna veled semmi rosszat, és hogy normális ember? Mert szerinted már rég ismered, és te is tudod, hogy ő jó ember.
Én már korábban írtam, hogy válaszd az elsőt és továbbra is azt mondom, hogy őt válaszd.
22:49
ne haragudj de kia fene gondolkodik így 16-17évesen, hogyha gyerekm lesz tőle...
xD
najó sok kiscsaj a nagy szerelemben..de teljesen felesleges!!!
Az 1. tök olyan, mint a szomszédom. Nem tudod, zongorázik is? :)
Nem tudom, hány éves vagy, a szóban forgó fiúk korából úgy ítélem, még nem a családalapításra gyúrsz, azaz az anyagi szempontokat nem kell még annyira mérlegelned.
Mi mondjuk meg kivel legyél boldog? :)
Úgyis az elsőt választod, még ha nem is fogod szeretni.
A pénzt meg az autókat jobban szeretik a csajok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!