Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyikre teszed a voksot? Van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyikre teszed a voksot? Van 2 fiú, mindkettőnek tetszem az egyik szeret is azt mondja. KORT ÉS NEMET ÍRJ!

Figyelt kérdés

1: 18éves

ő az aki szeret

kedves/aranyos

izmos

van kocsija

nem szegény család

tanul

2: 20éves

nem szeret

nincs autója

nem pénzes

aranyos/kedves

3napja van munkája

nem izmos /átlagos/

Mind2 szimpi, és amiért leírtam hogy most van e pénz vagy nincs vagy autó attól még nem vagyok, pénzéhes.De azért szerintem jó ha van.

Na de segítsetek eldönteni.

Mert nem tudok dönteni, mert ha bármelyikkel talizok, mindkettővel jól érzem magam.

És mindkettő komoly kapcsolatot szeretne.

Mind2vel jól érzem magam

2010. júl. 23. 21:38
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Hát ez egy f@szság, amit megtudtál róla :D

Nem mondom, hogy rasszista, meg ilyen hülyeségek, mert a cigók többségét én is úgy utálom, ahogy vannak, mert kiérdemelték, de tényleg ebből akarsz ítélkezni, hogy megtudtál róla egy ilyen infót? Nem ismerted meg eléggé már ahhoz, hogy tudd, hogy ő nem csinálna veled semmi rosszat, és hogy normális ember? Mert szerinted már rég ismered, és te is tudod, hogy ő jó ember.

Én már korábban írtam, hogy válaszd az elsőt és továbbra is azt mondom, hogy őt válaszd.

2010. júl. 23. 22:19
 22/31 A kérdező kommentje:
velem nem is lenne gond, de anyám meg apám vele együtt bútorostól rugdosna ki a házból.
2010. júl. 23. 22:21
 23/31 anonim ***** válasza:
válassz egy harmadikat, mert te egyiket sem szereted
2010. júl. 23. 22:34
 24/31 anonim ***** válasza:
Abból a mit leírtál én azt látom, hogy rendes gyerek. Emiatt kár lenn elítél ni az elsőt. És mit számít az, hogy félroma? Nem a bőrszín alapján kell megítélni, hanem magán az ember alapján. Hogy hogyan viselkedik, milyen a gondolkodásmódja stb. A szüleidnek meg nem kell ezt a orrukra kötni. Ha az egyes mellett döntesz, max majd látni fogják, h rendes gyerek...
2010. júl. 23. 22:35
 25/31 anonim ***** válasza:
Eloszor is ha boldogan akarsz elni olyant valasz aki megtud neked mindent teremteni a sajat kezevel!nem ugy hogy most mindent megkapsz majd esetleg osszehazasodtok gyereketek lesz maj meghal az apos es inentol koplal a csalad!Ne erts felre egyartalan nem akarom azt mondani hogy a penzre buksz,csak gondolkodj el egy kicsin hogy mejik a jobb ha van sajat penze vagy az apuci adomanyaval dicsekszik!Az hogy nem szeret az meglehet hogy attol van hogy nem reg ismert meg de tetszesz neki,es ha kapcsolatot akar akkor nyilvanvalo megakar szeretni.Mindenkinel nem jon be a elso latasra szerelem! Az hogy roma szarmazasu az 1es azert meg nem kell ot sem el itelni mert o is ember 2 keze,2 laba ...van neki is!es sok olyan romat ismerek aki feler 10 magyarnal(rendes,tiszta stb)Ne azt nezd hogy apu,annyu mit mond mert ha egyszer azt akarjak hogy boldog legyel el kell fogadjak azt akit te valasztasz,ugyanis te kell vele elj nem ok!En az autos pasikot nem csipem egyaltalan ezert en a 2 re voksolok,de itt a te eletedrol van szo te tudod hogy melyiket mennyire ismered!Halgass a szivedre
2010. júl. 23. 22:49
 26/31 anonim ***** válasza:
Miért kell tudnia a szüleidnek, hogy az első NEGYED részben cigány?
2010. júl. 23. 22:54
 27/31 anonim ***** válasza:

22:49

ne haragudj de kia fene gondolkodik így 16-17évesen, hogyha gyerekm lesz tőle...

xD

najó sok kiscsaj a nagy szerelemben..de teljesen felesleges!!!

2010. júl. 23. 23:01
 28/31 anonim ***** válasza:

Az 1. tök olyan, mint a szomszédom. Nem tudod, zongorázik is? :)

Nem tudom, hány éves vagy, a szóban forgó fiúk korából úgy ítélem, még nem a családalapításra gyúrsz, azaz az anyagi szempontokat nem kell még annyira mérlegelned.

2010. júl. 23. 23:13
 29/31 A kérdező kommentje:
nem zongorázik
2010. júl. 23. 23:46
 30/31 anonim ***** válasza:

Mi mondjuk meg kivel legyél boldog? :)

Úgyis az elsőt választod, még ha nem is fogod szeretni.

A pénzt meg az autókat jobban szeretik a csajok.

2010. okt. 7. 21:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!