Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyikre teszed a voksot? Van 2 fiú, mindkettőnek tetszem az egyik szeret is azt mondja. KORT ÉS NEMET ÍRJ!
1: 18éves
ő az aki szeret
kedves/aranyos
izmos
van kocsija
nem szegény család
tanul
2: 20éves
nem szeret
nincs autója
nem pénzes
aranyos/kedves
3napja van munkája
nem izmos /átlagos/
Mind2 szimpi, és amiért leírtam hogy most van e pénz vagy nincs vagy autó attól még nem vagyok, pénzéhes.De azért szerintem jó ha van.
Na de segítsetek eldönteni.
Mert nem tudok dönteni, mert ha bármelyikkel talizok, mindkettővel jól érzem magam.
És mindkettő komoly kapcsolatot szeretne.
Mind2vel jól érzem magam
előző:
attol mert van pénze a családjának, nem tehet az 1.
honnan veszed, hogy menőzik?
irigy
kor és nem
Te kérted.
Amúgy meg ne a pénz meg az autó alapján dönts. Hallgass a szívedre, aztán meg az eszedre. Előbb-utóbb rájössz, de vigyázz, mert a "vesztes" nem fog utána veled lenni, ha rosszul döntesz.
Na kiderült aminek ki kelletett.
A 1nek aki annyira tökéletesnek hittem nem az.
Az anyukája félroma, szóval az akkor ő benne is van.Na akik az 1 mondták, azok mostmár nem őt választanák?
de annyira rossz hogy kiderült róla.:(
egyébként tanul még azért nincs munkája, de segít az apjának autókat szerelni, meg festenek a házat újítják.Nem is láttam rajta.=(
sztem nincs értelme olyan pasival összejönnöd aki nem szeret szal az elsőt választanám a helyedbe a pénz kocsi stb csak kellemes ráadás :D
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!