Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Motoros vagy kondis sraccal jarnatok?
Figyelt kérdés
Csak erdekessegkeppen kerdezem. Persze miert ne csinalhatna egy srac mindkettot, de szamotokra ezek kozulmdlyik vonzobb hobbi, ha egyet valaszthattok? A kondis azt a szo legnormalisabb formajaban ertem, mint sport, hobbi. Nem az agyatlan gyuros gyurikra kell gondolni. :)2020. febr. 19. 10:42
11/22 anonim válasza:
Ha az a fő profilja, hogy ő motoros, vagy kondis, akkor egyikkel sem. De ha egy tanult, intelligens férfinak épp a kondi a kedvenc sportja, vagy autó helyett inkább motorral közlekedik, akkor mindkettő okés.
12/22 anonim válasza:
Én mindkettőt végzem, és eléggé vonzó tud lenni lányok számára
13/22 anonim válasza:
A kettő közül akkor már inkább a kondis, akkor legalább nem kell napi szinten aggódnom, hogy mikor hal meg az utakon...
17/22 anonim válasza:
Aki a #13-as válaszom lepontozta, az kifejtené az indokait, hogy miért?
A feltett kérdésre releváns módon válaszoltam, pluszban magyarázatot is fűztem hozzá. Ezen mi "nem hasznos"?
Köszönöm a választ
18/22 anonim válasza:
Honnan tudni, hogy lepontoznak egy választ?
19/22 anonim válasza:
22%-ban tűnt hasznosnak, amikor kérdeztem. :)
20/22 anonim válasza:
Nem számítana. A kondissal biztos jól ellennék, akadna közös téma. A motorozáshoz nincs sok közöm, de ha a srác rendben van, felőlem motorozhat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!