Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen helyzetben ütnéd meg a barátnődet?
Figyelt kérdés
Ha már ütötted meg, akkor miért mit csinált a lány?
Ha még nem akkor mit kellene ahhoz tennie,hogy megüsd?
Kort is írjatok légyszi
2010. júl. 23. 20:41
11/29 anonim válasza:
Nem ütném meg...én is túl rendes vagyok!
12/29 anonim válasza:
Mindenki azt írja, hogy soha nem ütne meg nőt de a tapasztalatok alapján a hozzászólók 90%-a veri a nőjét.
Én a barátnőmet soha nem ütném meg, annyira aranyos és kedves és ha véletlen megcsalna akkor mondanám, hogy szép volt ameddig tartott de viszlát.
13/29 anonim válasza:
20:46 azok a fiúk nem itt vannak xxd
14/29 anonim válasza:
Ha formatálá a gépem. Akkor ki nem? :D
15/29 anonim válasza:
Esetleg akkor, hogyha súlyos sérülést okoz valamelyik családtagomnak, de hogyha meg is öli, akkor biztosan.
16/29 anonim válasza:
Mindenki azt írja, hogy soha nem ütne meg nőt de a tapasztalatok alapján a hozzászólók 90%-a veri a nőjét.
hát ez lol, mlyen statisztika ez? :D
sztem a hozzászólók 90%-nak nője se volt, csak az 5 combú asszony
17/29 anonim válasza:
Akik azt írták,hogy megmutatnám neki az ajtót,azok nem ismerik a nőket.Ilyen szituban,felspanolva,hisztitől eltorzúlt arcal úgysem nem megy el,csak ha kilököd,kihúzod,de akkor is inkább leűlnek a földre,és hangosan bömbölnek.Hány ilyet láttam már...:)
20/29 anonim válasza:
télleg sokan irták itt hogy soha meg minden, nekem volt olyan nem ecer hogy megütötem egy fiut és viszaütöt és manapság egyre többen csak mondják hogy soha soha és közbe ha elszál az agyuk ütnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!